Piaskowy Zakątek Osiedle Krakow od Krakbau - opinie o inwestycji na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
MarcinJ

Piaskowy Zakątek Osiedle Krakow od Krakbau - opinie o inwestycji na forum

Postautor: MarcinJ » 26 sie 2018, 21:41

Ostatnio trafiłem na domy Osiedle Piaskowy Zakątek w Krakowie, za którego budowę odpowiada deweloper Krakbau S.A. Budowane są tam domy w zabudowie bliźniaczej / bliźniaki, a zdaje się, że część z nich jest już ukończona i sprzedana, pewnie mają nawet już swoich mieszkańców, więc może ktoś się podzieli na forum tym, jakie ma opinie o tej inwestycji, czy ta lokalizacja jest dobra, może jakieś zdjęcia osiedla, jak ono wygląda i jak wpisuje się w okolicę :?:

rasiak

Re: Piaskowy Zakątek Osiedle Krakow od Krakbau - opinie o inwestycji na forum

Postautor: rasiak » 10 sie 2019, 12:33

Osiedle już stoi i z tego co widzę na stronie jest jeszcze sporo wolnych domków. Cena wydaję się mocno konkurencyjna w porównaniu z innymi inwestycjami w okolicy czym MakDom, FamilyHub itp. czy gdzieś jest jakiś haczyk?
Może ktoś interesował lub nawet mieszka na tym osiedlu?

Czy możecie się podzielić opiniami o deweloperze Krakbau?

MagdaMK

Re: Piaskowy Zakątek Osiedle Krakow od Krakbau - opinie o inwestycji na forum

Postautor: MagdaMK » 10 sie 2019, 16:25

Oglądałam kiedyś dom w tej inwestycji i ja osobiście mając do wyboru dom z trzemami poziomami, minimalnym ogródkiem i bez garażu, zdecydowanie wolałam duże 100 metrowe mieszkanie w bloku...Zresztą widok z okna wprost na bloczek położony parę metrów dalej (przynajmniej w domkach po prawej stronie) niestety nie zapewnia żadnej intymności, a sama architektura tych domów/osiedla myślę że nie urzeka. Ale to już kwestia gustu oczywiście. W kwestii jakości się nie wypowiem, nie potrafię ocenić.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”