Inwestycja CHE162PI47 Kraków (Chełmońskiego) od Modern Living Development (opinie na forum)

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
megi

Inwestycja CHE162PI47 Kraków (Chełmońskiego) od Modern Living Development (opinie na forum)

Postautor: megi » 10 paź 2018, 12:08

Rozglądałam się za czymś w tej okolicy i moją uwagę zwróciła inwestycja CHE162PI47 w Krakowie, za budowę której odpowiada deweloper Modern Living Development. To chyba nie jest pierwszy budynek realizowany w ramach tego projektu, więc może jest już ktoś, kto kupił tam nowe mieszkanie i podzieli się swoimi doświadczeniami w tym zakresie. Prawdę mówią, to w przypadku tego projektu, moją uwagę zwróciła nazwa, na początku myślałam, że jest to jakiś błąd, ale dopiero po przyjrzeniu się bliższym, dotarło do mnie, że CHE162PI47 to świadomie wybrana nazwa. A jak się Wam podoba sam projekt, jest chyba dosyć oryginalny, jak na tą okolicę, gdzie budują małe bloczki, przypominające domy. Wrzuci ktoś jakieś informacje i opinie o tym projekcie na forum? Jakie widzicie tu zalety i wady?

ragar

Re: Inwestycja CHE162PI47 Kraków (Chełmońskiego) od Modern Living Development (opinie na forum)

Postautor: ragar » 25 paź 2018, 10:23

Jest całkiem oryginalnie, jak na Kraków, ciekawe czy budynek CHE162PI47 wyjdzie tak samo, jak na wizualizacjach, ale jeżeli tak, to powinno być nieźle. Jeżeli chodzi o moje opinie, to forma jest tu pozytywem, choć też zastanawiam się na ile funkcjonalne będą na przykład te małe okienka widoczne po prawej stronie budynków. Z drugiej strony jest okno ponad wymiarowe. Balkony wyglądają też na całkiem obszerne - generalnie, całkiem sympatycznie.

Obrazek
Wizualizacje ze strony dewelopera Modern Living

Ktoś się może orientuje, jakie są tam ceny mieszkań, bo nie ma tego na stronie, ale sporo już sprzedanych, zarówno w pierwszym, jak i w drugim etapie. Rozkłady mieszkań są niezłe, nawet pomimo tego, że w niektórych z nich, nie ma wszędzie kątów prostych pomiędzy ścianami. Może ktoś podzieli się na forum informacjami na temat CHE162PI47 , bo prezentuje się to nieźle. A deweloper Modern Living opinie ma dobre, ktoś kupił już od nich mieszkanie i podzieli się doświadczeniami?

Jakie macie zdanie o tej lokalizacji, jest perspektywiczna? Jak na razie, to chyba nie ma tam specjalnie dużo komunikacji publicznej, parków i terenów zielonych też chyba niewiele. Myślicie, że będzie lepiej?

Krakus44

Re: Inwestycja CHE162PI47 Kraków (Chełmońskiego) od Modern Living Development (opinie na forum)

Postautor: Krakus44 » 25 paź 2018, 12:30

Mnie przypomina szary bunkier. Wszedzie stamtad daleko, oprocz oczywiscie galerii bronowice. Ciagly huk ladujacych samolotow...Cena 8200/m2 to niezbyt tanio za taka lokalizacje.

slomski007

Postautor: slomski007 » 31 sty 2019, 16:43

8200? lol Atal po sasiedzku sprzedaje etap VI za 7000 xD :lol: :lol: :lol:

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”