Inwestycja CHE162PI47 Kraków (Chełmońskiego) od Modern Living Development (opinie na forum)
Inwestycja CHE162PI47 Kraków (Chełmońskiego) od Modern Living Development (opinie na forum)
Rozglądałam się za czymś w tej okolicy i moją uwagę zwróciła inwestycja CHE162PI47 w Krakowie, za budowę której odpowiada deweloper Modern Living Development. To chyba nie jest pierwszy budynek realizowany w ramach tego projektu, więc może jest już ktoś, kto kupił tam nowe mieszkanie i podzieli się swoimi doświadczeniami w tym zakresie. Prawdę mówią, to w przypadku tego projektu, moją uwagę zwróciła nazwa, na początku myślałam, że jest to jakiś błąd, ale dopiero po przyjrzeniu się bliższym, dotarło do mnie, że CHE162PI47 to świadomie wybrana nazwa. A jak się Wam podoba sam projekt, jest chyba dosyć oryginalny, jak na tą okolicę, gdzie budują małe bloczki, przypominające domy. Wrzuci ktoś jakieś informacje i opinie o tym projekcie na forum? Jakie widzicie tu zalety i wady?
Re: Inwestycja CHE162PI47 Kraków (Chełmońskiego) od Modern Living Development (opinie na forum)
Jest całkiem oryginalnie, jak na Kraków, ciekawe czy budynek CHE162PI47 wyjdzie tak samo, jak na wizualizacjach, ale jeżeli tak, to powinno być nieźle. Jeżeli chodzi o moje opinie, to forma jest tu pozytywem, choć też zastanawiam się na ile funkcjonalne będą na przykład te małe okienka widoczne po prawej stronie budynków. Z drugiej strony jest okno ponad wymiarowe. Balkony wyglądają też na całkiem obszerne - generalnie, całkiem sympatycznie.

Wizualizacje ze strony dewelopera Modern Living
Ktoś się może orientuje, jakie są tam ceny mieszkań, bo nie ma tego na stronie, ale sporo już sprzedanych, zarówno w pierwszym, jak i w drugim etapie. Rozkłady mieszkań są niezłe, nawet pomimo tego, że w niektórych z nich, nie ma wszędzie kątów prostych pomiędzy ścianami. Może ktoś podzieli się na forum informacjami na temat CHE162PI47 , bo prezentuje się to nieźle. A deweloper Modern Living opinie ma dobre, ktoś kupił już od nich mieszkanie i podzieli się doświadczeniami?
Jakie macie zdanie o tej lokalizacji, jest perspektywiczna? Jak na razie, to chyba nie ma tam specjalnie dużo komunikacji publicznej, parków i terenów zielonych też chyba niewiele. Myślicie, że będzie lepiej?

Wizualizacje ze strony dewelopera Modern Living
Ktoś się może orientuje, jakie są tam ceny mieszkań, bo nie ma tego na stronie, ale sporo już sprzedanych, zarówno w pierwszym, jak i w drugim etapie. Rozkłady mieszkań są niezłe, nawet pomimo tego, że w niektórych z nich, nie ma wszędzie kątów prostych pomiędzy ścianami. Może ktoś podzieli się na forum informacjami na temat CHE162PI47 , bo prezentuje się to nieźle. A deweloper Modern Living opinie ma dobre, ktoś kupił już od nich mieszkanie i podzieli się doświadczeniami?
Jakie macie zdanie o tej lokalizacji, jest perspektywiczna? Jak na razie, to chyba nie ma tam specjalnie dużo komunikacji publicznej, parków i terenów zielonych też chyba niewiele. Myślicie, że będzie lepiej?
Re: Inwestycja CHE162PI47 Kraków (Chełmońskiego) od Modern Living Development (opinie na forum)
Mnie przypomina szary bunkier. Wszedzie stamtad daleko, oprocz oczywiscie galerii bronowice. Ciagly huk ladujacych samolotow...Cena 8200/m2 to niezbyt tanio za taka lokalizacje.
-
8200? lol Atal po sasiedzku sprzedaje etap VI za 7000 xD

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”