Jeśli chodzi o dobrze położone mieszkania na Krowodrzy w spokojnej okolicy, ale blisko centrum i z dobrym dojazdem, to ostatnio wpadła mi w oko kolejna inwestycja za którą odpowiada
deweloper Bryksy - Małe Błonia Kraków - bo tak się ona właśnie nazywa położona jest w bardzo ciekawej lokalizacji, to jest niej więcej za salonem Mercedesa w okolicy Armii Krajowej z jednej strony, a ulicą piastowską, od strony drugiej

Byłem się tam ostatnio przejść i zdziwiłem się, że tam jest jeszcze tyle pustych terenów i nawet dosyć dzikich, jak na relatywnie niewielką odległość od centrum Krakowa. To chyba jedno z pierwszych osiedli w tej okolicy i trzeba przyznać, że prezentuje się całkiem nieźle, co można zobaczyć na zdjęciach, które zamieszczam na forum

Sama architektura jest całkiem niezła, przywodzi na myśl inny projekt tej firmy, to jest
Graffit House Kraków - tam są podobne linie balkonów z białymi i ciemnymi osłonami balkonów. Dobrze widać to zwłaszcza na przedostatnim zdjęciu.

Jednak warto pamiętać o tym, że większość nowych mieszkań tam została już sprzedanych i wybór nie został zbyt duży, jednak nadal można coś ciekawego znaleźć

Jednak trzeba pamiętać o tym, że nie jest tam tanio, bowiem w dostępnych jeszcze lokalach metr kwadratowy kosztuje na przykład 8 700 złotych

Ty z kolei widać dziedziniec, który znajduje się pomiędzy blokami, widać, że jest on spory i całkiem ładnie urządzony, jest zieleń i ławeczki dla mieszkańców

Oczywiście pod tym wszystkim znajduje się parking podziemny.

A tutaj strona wschodnia inwestycji Małe Błonia od Bryksy Kraków - wszystko prezentuje się naprawdę nieźle i wygląda na kawał dosyć wysokiej jakości architektury. Ta firma w ogóle nieźle się spisuje, bowiem dobrze zapowiada się także jej kolejny projekt, w którym sprzedaż nowych mieszkań dopiero się rozpoczęła, czyli
inwestycja Lipska 4-6-8 Kraków ze świetną lokalizacją oraz interesującymi rozkładami mieszkań.

Z pewnością wyrastają oni na jedną z najlepszych form w mieszkaniówce w Krakowie

Jest tu może ktoś, kto kupił już coś od nich i może napisać coś o tym, jakie ma
opinie o deweloperze Bryksy - to na pewno przyda się wszystkim, którzy rozważają kupno od nich nieruchomości. Wszelkie zdjęcia i oceny także mile widziane - jak ktoś coś ma, to zapraszam do podzielenia się na forum