Przeglądając Budujesie.pl zauważyłem, że nie ma na
forum inwestycji Apartamenty Wielicka Kraków od WAN SA, a to spory projekt i chyba dosyć kontrowersyjny jeśli chodzi o jego skalę oraz formę, co zresztą widać na poniższych wizualizacjach

Pewnie sporo osób kojarzy te bloki przy ul. Wielickiej znajdujące się w pobliżu Parku Jerzmanowskich oraz pętli tramwajowej. Nieźle prezentują się duże okna, na całą wysokość ściany, obszerne balkony, których jest dużo, tylko że wszystko to sprawia wrażenie mocno zbitego i zagęszczonego... Jak myślicie i jakie macie tu opinie o tej inwestycji? A może jest tu ktoś, kto w niej już mieszka i może coś o tym napisać

Cały projekt, za który odpowiada deweloper WAN SA składa się z dwóch etapów, w pierwszym z nich (już gotowym) powstało już 342 nowych mieszkań w Krakowie, natomiast drugi ma być ukończony pod koniec 2017 roku i ma się w nim znaleźć 121 apartamentów, choć nie wiem czy tym mianem można określić lokal mający 26 metrów kwadratowych powierzchni

A takie właśnie mają być najmniejsze. W obydwu projektach można kupować nowe mieszkania, jednak na te w drugim trzeba będzie jeszcze dosyć długo zaczekać.
Zwłaszcza w drugim etapie inwestycji Apartamenty Wielicka wybór jest jeszcze dosyć duży, można znaleźć małe kawalerki w Krakowie, bowiem mające mniej niż 30 metrów kwadratowych. Plusem mieszkań jest to, że mają one balkony, zaletą jest też osobna, choć ciemna kuchnia. Można znaleźć małe mieszkania 2-pokojowe przy Wielickiej. Ale są także apartamenty w Krakowie mające więcej niż 90 m2, czyli coś dla bardziej wymagających klientów

Choć tylko dwie sypialnie w tak obszernym mieszkaniu, to jednak niewiele, no ale przedpokój ma tam ponad 12 m2, a i tak wydaje się mocno zmniejszony

A wie ktoś jakie są ceny mieszkań przy Wielickiej i może coś o tym napisać

Może znajdzie się tu ktoś, kto napisze coś o tym, jakie ma opinie o deweloperze WAN SA Kraków, jak wygląda kupowanie od nich mieszkania, czy są dobrze wykonane itp. Takie informacje na pewnie zainteresują sporo osób, choć jak widzę inne ich realizacje w Polsce, to mam wrażenie, że stawiają straszne kloce

Ma ktoś może jakieś zdjęcia tej inwestycji Apartament Wielicka i może się nimi podzielić na forum

Bo chętnie bym zobaczył coś więcej, jak to się prezentuje. Ja w tej lokalizacji zastanawiałbym się nad projektem
Polonijna Kraków Galinvest, to rozmachem wcale nie jest większy czy bardziej przytłaczający, a mam wrażenie, że jest tam jednak nieco taniej...