lotniczowka.pl/krakow
Jest już spis mieszkań, o cenach nic jeszcze nie wiem.
Lotniczówka Kraków - inwestycja Cordia przy ul. Życzkowskiego / opinie na forum
-
Re: Lotniczówka Kraków - inwestycja Cordia przy ul. Życzkowskiego / opinie na forum
Ktoś wie czy ceny się pojawią??
Re: Lotniczówka Kraków - inwestycja Cordia przy ul. Życzkowskiego / opinie na forum
betom pisze:Ktoś wie czy ceny się pojawią??
Dla mieszkań dwupokojowych nieco powyżej 11tyś za metr. Według mnie ceny całkowicie z kosmosu.
Projekt inwestycji Lotniczkówka przy Życzkowskiego, którą ma wybudować deweloper Cordia wygląda całkiem nieźle, podoba mi się elewacja, jeżeli to faktycznie będzie klinkierowa płytka elewacyjna. Zielony dach, ale szkoda, że bez możliwości wykorzystywania przez mieszkańców, bo pewnie byłby z niego całkiem przyjemny widok na Park Lotników Polskich.

Wizualizacja developera Cordia
Natomiast jeżeli ceny dla niewielkich mieszkań, to nawet 11 tys. zł za metr kwadratowy, to nieźle pojechali, moim zdaniem. Okolica może i przyjemna, ale nie ma wiele infrastruktury w okolicy - owszem, bliskość parku lotników, to świetna sprawa, ale sklepu blisko nie ma, do szkoły też chyba kawałek. Plus to też przystanek tramwajowy, na który jednak trzeba kawałek przejść. Ciekawią mnie opinie na forum o tej inwestycji.

Wizualizacja developera Cordia
Natomiast jeżeli ceny dla niewielkich mieszkań, to nawet 11 tys. zł za metr kwadratowy, to nieźle pojechali, moim zdaniem. Okolica może i przyjemna, ale nie ma wiele infrastruktury w okolicy - owszem, bliskość parku lotników, to świetna sprawa, ale sklepu blisko nie ma, do szkoły też chyba kawałek. Plus to też przystanek tramwajowy, na który jednak trzeba kawałek przejść. Ciekawią mnie opinie na forum o tej inwestycji.
-
A już wiadomo, że nie będzie można korzystać z dachu? Szkoda!
Sama inwestycja bardzo mi się podoba, a lokalizacyjnie też nie jest źle, do Lidla jakieś 13 minut.
Ale cena zniechęca.
Sama inwestycja bardzo mi się podoba, a lokalizacyjnie też nie jest źle, do Lidla jakieś 13 minut.
Ale cena zniechęca.
niesasanka pisze:A już wiadomo, że nie będzie można korzystać z dachu? Szkoda!
Racja, nie było chyba informacji, że nie będzie dostępne dla mieszkańców. Ale też nie widać nic takiego na wizualizacjach, a tym się jednak deweloperzy zwykle chwalą.
Dach jest zielony pewnie po to, żeby spełnić współczynnik do PnB, a nie dla przyjemności mieszkańców. Kawalerki już niedostępne, tak przynajmniej poinformowano mnie na targach, w szczegóły nie wchodziłam, bo pani obsługująca stoisko była tam chyba za karę
Cenowo spodziewałabym się 9-10 tys, obecna cena jest faktycznie wysoka, z drugiej strony, pewnie szybko te mieszkania osiągnęłyby podobną cenę sprzedawane z cesji.
Czy jesteście w stanie otworzyć rzuty na stronie? U mnie ta opcja nie działa na stronie Cordii.

Cenowo spodziewałabym się 9-10 tys, obecna cena jest faktycznie wysoka, z drugiej strony, pewnie szybko te mieszkania osiągnęłyby podobną cenę sprzedawane z cesji.
Czy jesteście w stanie otworzyć rzuty na stronie? U mnie ta opcja nie działa na stronie Cordii.
-
Mieszkania 60-70m również w cenie 10-11 tyś za metr2.
Cena tak chora jak i nazwa tego budynku.
-
owszem, ale pewnie znajdą się i tacy co kupiąpawel_k pisze:Cena tak chora jak i nazwa tego budynku.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”