Antracita Kraków Apartamenty od Proxima - Service - opinie na forum
Antracita Kraków Apartamenty od Proxima - Service - opinie na forum
Ostatnio przechodząc Piastowską zwrócił moją uwagę zupełnie nowy budynek, który się tam znajduje - Apartamenty Antracita w Krakowie, które zbudował tam chyba deweloper Proxima - Service. Jak się Wam podoba taka architektura w tej lokalizacji? Wydawało mi się, że chyba jakieś rośliny mają tam być na elewacjach, ale jak na razie nic takiego nie ma.
Re: Antracita Kraków Apartamenty od Proxima - Service - opinie na forum
Jak byłem w okolicy jakiś czas temu, to zrobiłem sobie kilka fotek, to wydało mi się to całkiem oryginalne.

Lokale usługowe trochę w dziurze, znacznie poniżej poziomu chodnika, ale rozumiem, że chciało się tu możliwie najlepiej wykorzystać miejsce, zwłaszcza przy ograniczeniach wysokości zabudowy w tym rejonie.

Właśnie też mnie ciekawi, czy zostanie jakiś bluszcz / wino puszczone na te elementy konstrukcji, pewnie wyglądałoby to całkiem ciekawie. Pozazdrościć tarasu na górnej kondygnacji.

Lokale usługowe trochę w dziurze, znacznie poniżej poziomu chodnika, ale rozumiem, że chciało się tu możliwie najlepiej wykorzystać miejsce, zwłaszcza przy ograniczeniach wysokości zabudowy w tym rejonie.

Właśnie też mnie ciekawi, czy zostanie jakiś bluszcz / wino puszczone na te elementy konstrukcji, pewnie wyglądałoby to całkiem ciekawie. Pozazdrościć tarasu na górnej kondygnacji.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”