Nowa Myśliwska Kraków od Budimex Nieruchomości (Płaszów) - opinie na forum
Nowa Myśliwska Kraków od Budimex Nieruchomości (Płaszów) - opinie na forum
Nowa Mysliwska wiadomo cos? Pod o no runs za budowa osiedla
Re: Nowa Myśliwska Kraków od Budimex Nieruchomości (Płaszów) - opinie na forum
pozdro pisze:Nowa Mysliwska wiadomo cos? Pod o no runs za budowa osiedla
Skąd informacje, że Budimex planuje jeszcze jakieś inwestycje przy ul. Myśliwskiej. Choć faktycznie pewnie zabiorą się za jakiś nowy projekt, bo zakończyli Dobrego, a i na Fredry coraz mniej mają do zrobienia. Ale dlaczego obstawiasz, że tam?
Link nie działa.
Daleko akurat nie jest, ale komunikacyjnie chyba bez szału.
Zabłocie na wyciągnięcie ręki.
Jednak okolica taka przemysłowa.Dużo rupieciarni, jakiś zakładów,o zapachu tez słyszałam.
Byłam ostatnio w okolicy Myśliwskiej 66 to aż dziwnie wygląda taki nowy elegancki blok w takiej okolicy.
Pewnie to się zmieni za jakiś czas.
Park rzeczny wygląda natomiast bardzo fajnie.
Daleko akurat nie jest, ale komunikacyjnie chyba bez szału.
Zabłocie na wyciągnięcie ręki.
Jednak okolica taka przemysłowa.Dużo rupieciarni, jakiś zakładów,o zapachu tez słyszałam.
Byłam ostatnio w okolicy Myśliwskiej 66 to aż dziwnie wygląda taki nowy elegancki blok w takiej okolicy.
Pewnie to się zmieni za jakiś czas.
Park rzeczny wygląda natomiast bardzo fajnie.
No właśnie odległościowo od centrum nie ma tragedii, choć super blisko też nie jest, otoczenie słabe, smród, ogólnie okolica taka sobie, ale może można choć liczyc na bardziej konkurencyjne ceny. Kto wie. Wszystko zależy od ceny moim zdaniem.
Link działą tylko zmień na facebooka ten wymazany środek.
Z tego co pisali na tej grupie płaszowskiej to buduimex chyba planuje 7 bloków, a na pozostałych rupieciarniach ma być kieszcze kilka/kilkanaście. Więc może jest szansa na jakiś postęp estetyki tej okolicy (coś jak kiedyś miało miejsce na zabłociu). Więc w sumie pod inwestycje bym może brał pod uwagę chyba, że wrzucą ceny oderwane od rzeczywistości kto to wie.
Link działą tylko zmień na facebooka ten wymazany środek.
Z tego co pisali na tej grupie płaszowskiej to buduimex chyba planuje 7 bloków, a na pozostałych rupieciarniach ma być kieszcze kilka/kilkanaście. Więc może jest szansa na jakiś postęp estetyki tej okolicy (coś jak kiedyś miało miejsce na zabłociu). Więc w sumie pod inwestycje bym może brał pod uwagę chyba, że wrzucą ceny oderwane od rzeczywistości kto to wie.
Ceny od: 7 650 zł /m2 do 8 600,00 zł / m2
Cena miejsca postojowego w hali garażowej to: 33 000,00 zł – obowiązkowy zakup do każdego mieszkania
Cena miejsca postojowego zewnętrznego to: 18 000,00 zł – możliwość zakupu tylko jako 2-gie miejsce do dużych mieszkań
Cena Schowka w hali garażowej: 4 020,00 zł/m2 – metraże od 2 do 4m2
Termin zakończenia budowy: sierpień 2021 r.
Maksymalny termin odbiorów mieszkań: grudzień 2021 r.
Ceny zmieniają się w zależności od piętra i metrażu mieszkania

Cena miejsca postojowego w hali garażowej to: 33 000,00 zł – obowiązkowy zakup do każdego mieszkania
Cena miejsca postojowego zewnętrznego to: 18 000,00 zł – możliwość zakupu tylko jako 2-gie miejsce do dużych mieszkań
Cena Schowka w hali garażowej: 4 020,00 zł/m2 – metraże od 2 do 4m2
Termin zakończenia budowy: sierpień 2021 r.
Maksymalny termin odbiorów mieszkań: grudzień 2021 r.
Ceny zmieniają się w zależności od piętra i metrażu mieszkania

Re: Nowa Myśliwska Kraków od Budimex Nieruchomości - opinie na forum
No to tanio nie jest jak na ta okolice. W sensie ceny wydaja sie podobnej jakw. Atalu na Centralnej, a tam jednak no blizej tramwaj, park i lepszy dojazd do centrum. Okolica. No i te obowiazkowe miejsca postojowe, jakas masakra. Jak jest lekko taniej to ci dowala jeszcze miejsce postojowe hehe. Jak nie to 10 tys zl
Lokalizacja faktycznie znacznie słabsza, niż na przykład w okolicach Alei Pokoju, no i tam to się dopiero wszystko lekko cywilizuje. Nie wiem czy mieliście okazję być na ul. Myśliwskiej w Krakowie, ale poza tym nowym blokiem, który tam wybudowano, to tam jakieś działki, krzaki, stacja benzynowa, hale jakieś itp. To miejsce pewnie ma potencjał, ale jednak jeszcze trochę zaczekamy na to, aż wyrośnie tam miasto. Przynajmniej takie są moje opinie.
Dokladnie 8000 zl to zdecydowanie za duzo, ja liczylem ze kolo 7000 zl. Bo za 10 lat moze byc w miare ok. Jak na teraz wolalbym Atal na Aleja Pokoju, czy w innych miejscach.
A orientuje się ktoś może, jak jest z tymi przykrymi zapachami, które snują się po Płaszowie, w tej okolicy też są wyczuwalne, czy może tam już nie dochodzą? Ktoś może się podzielić swoimi spostrzeżeniami w tym zakresie?
Nowy pisze:A orientuje się ktoś może, jak jest z tymi przykrymi zapachami, które snują się po Płaszowie, w tej okolicy też są wyczuwalne, czy może tam już nie dochodzą? Ktoś może się podzielić swoimi spostrzeżeniami w tym zakresie?
Ja mieszkałam w okolicy obecnej pętli tramwajowej na Lipskiej ale to było z 15 lat temu i wtedy smród potrafił mnie obudzić w nocy.
Jak jest teraz się nie wypowiem ale po informacjach które można wyczytać to wcale nie jest lepiej.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”