29 Listopada Residence (ul. 29 Listpada 201) od Bal-Bud Investment - opinie na forum
-
29 Listopada Residence (ul. 29 Listpada 201) od Bal-Bud Investment - opinie na forum
Witam, chcialabym poznac opinie odnosnie tej inwestycji, lokalizacji. Czy ktos z was zakupil tam mieszkanie lub zastanawia sie nad zakupem?
Re: 29 Listopada Residence (ul. 29 Listpada 201) od Bal-Bud Investment - opinie na forum
Katarzynakkk pisze:Witam, chcialabym poznac opinie odnosnie tej inwestycji, lokalizacji. Czy ktos z was zakupil tam mieszkanie lub zastanawia sie nad zakupem?
O proszę, nawet nie wiedziałem, że deweloper Bal-Bud ruszył z kolejną inwestycją mieszkaniową w Krakowie, tymczasem 29 Listopada Residence, to chyba całkiem spory projekt.

Wizualizacja dewelopera Bal-Bud Investment
Jakieś informacje odnośnie tego, ile kosztuje metr kwadratowy mieszkania w tej inwestycji, to korzystna oferta? Lokalizacja niby niezbyt daleko od centrum miasta, ale jednak al. 29 Listopada, jest mocno zakorkowana.
Ostatnio zmieniony 20 sie 2020, 0:02 przez iti, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Re: 29 Listopada Residence (ul. 29 Listpada 201) od Bal-Bud Investment - opinie na forum
iti pisze:Katarzynakkk pisze:Witam, chcialabym poznac opinie odnosnie tej inwestycji, lokalizacji. Czy ktos z was zakupil tam mieszkanie lub zastanawia sie nad zakupem?
O proszę, nawet nie wiedziałem, że deweloper Bal-Bud ruszył z kolejną inwestycją mieszkaniową w Krakowie, tymczasem 29 Listopada Residence, to chyba całkiem spory projekt.
Wizualizacja dewelopera Bal-Bud Investment
Jakieś informacje odnośnie tego, ile kosztuje metr kwadratowy mieszkania w tej inwestycji, to korzystna oferta? Lokalizacja niby niezbyt daleko od centrum miasta, ale jednak al. 29 Listopada, jest mocno zakorkowana.
Ceny od 7300 za m2. Plus miejsce postojowe od 25 do 40 tys w zaleznosci od tego czy zewnetrzne czy wewnetrzne. Mieszkania od 40 m2. Juz buduja 4 pietro ( brak zimy:) )
Jaka jest lokalizacja? Bo na stronie nie mozna znaleźć
Jest napisane na stronie al 29 listopada 201 okolice hotelu System ; )
-
Czy ktoś z was kupił tam może mieszkanie albo się nad nim zastanawia? Zostało ich dosyć dużo - wszstkie 40m poszly, kolejne to chyba 47m
nie podoba mi się tamta okolica już wole Kurdwanów w tej cenie przynajmniej tramwaj i normalna trawa, a nie jakieś betonowe naziemne parkingi i slumsowatość okolicy
-
Czy ktoś z was zakupił ieszkanie w tej inwestycji??
Kupiłem mieszkanie w sąsiedniej inwestycji - 29 Listopada / Meiera od Dom-Budu.
Parę moich spostrzeżeń odnośnie lokalizacji spisałem w tamtym wątku.
Niedorzeczne argumenty. Przy zakupie mieszkania warto spojrzeć bardziej perspektywicznie niż na zielony trawnik.
pozdro pisze:nie podoba mi się tamta okolica już wole Kurdwanów w tej cenie przynajmniej tramwaj i normalna trawa, a nie jakieś betonowe naziemne parkingi i slumsowatość okolicy
Niedorzeczne argumenty. Przy zakupie mieszkania warto spojrzeć bardziej perspektywicznie niż na zielony trawnik.
Powstający budynek od dewelopera Bal-Bud Investment przy al. 29 Listopada.

Spory blok tam powstaje, ale okolica mnie nie urzeka jakoś specjalnie, przynajmniej jeżeli chce się skorzystać z komunikacji i przejść piechotą.

Zdecydowanie spacer wzdłuż al. 29 Listopada nie należy do najprzyjemniejszych. Ogólnie przydałoby się nieco więcej miasta w okolicy, może to się zmieni, o czym pisał powyżej przedmówca.

Spory blok tam powstaje, ale okolica mnie nie urzeka jakoś specjalnie, przynajmniej jeżeli chce się skorzystać z komunikacji i przejść piechotą.

Zdecydowanie spacer wzdłuż al. 29 Listopada nie należy do najprzyjemniejszych. Ogólnie przydałoby się nieco więcej miasta w okolicy, może to się zmieni, o czym pisał powyżej przedmówca.
.sh pisze:Kupiłem mieszkanie w sąsiedniej inwestycji - 29 Listopada / Meiera od Dom-Budu.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”