Inwestycja Jerozolimska Kraków / Cordia deweloper - opinie na forum
Inwestycja Jerozolimska Kraków / Cordia deweloper - opinie na forum
Wygląda na to, że rusza kolejna inwestycja mieszkaniowa w Krakowie - Jerozolimska od Cordia (ten deweloper zbudował już sporo mieszkań w Krakowoe i ciągle buduje nowe). Nazwa inwestycji wzięła się od sąsiadującego z nią ul. Jerozolimskiej, jednak nowe bloki będą się znajdowały wzdłuż ul. Wielickiej.
Re: Inwestycja Jerozolimska Kraków / Cordia deweloper - opinie na forum
A ceny ok 10tys przy samej ulicy Wielickiej. Grubo
No właśnie nazwa inwestycji, niby Jerozolimska (pewnie taki będzie też adres, ale jednak wygląda to, jakby inwestycji była zlokalizowana przy ul. Wielickiej. Miejsce jest niezłe, jeżeli chodzi o odległość od centrum i dojazd tam komunikacją publiczną, to chyba nie jest źle.

Zastanawiam się czy w mieszkaniach nie będzie słychać samochodów i nie będzie to problemem. Ale pewne dadzą szyby o podwyższonych parametrach akustycznych.

Zastanawiam się czy w mieszkaniach nie będzie słychać samochodów i nie będzie to problemem. Ale pewne dadzą szyby o podwyższonych parametrach akustycznych.
Pozamykać zatem okna na cały rok i dokupić zatyczki do uszu - arteria z ruchem 24 h , tory tramwajowe i niewiele dalej magistrala kolejowa.
Ale znajdą się chętni.
Ale znajdą się chętni.
Jak jest tlenkami azotu przy takich ulicach one sa kancerogenne! Co do halasu to powinna byc zmiana ktora wymaga budowania w mieszkaniach pelnej klimatyzacji. Bez tych nawiewnikow w oknach. Tak zeby okna mozna nie otwierac caly rok. Wtedy to da sie zniesc halas jak sa dobre okna. Niestety nasi rzadzacy maja w dupie ludzi i cos takiego jak wymog rekuperacji i pelnej klimatyzacji w strefach przydroznych maja w dupie bo sa na pasku deweloperow. Nie mieszkania by nie zdrozaly od tego i tka bylyby po 10-15 tys
-
Ceny mieszkań w Krakowie na obecny moment to jakaś kpina. Lokalizacja bloku przy ruchliwej ulicy, jak wyżej i chcą 10k za metr kwadratowy 

Na targach powiedzieli że to promocja w przedsprzedaży 

Kilkaset metrow dalej jest podobna tansza inwestycja. Frapuje przestronnosc apartamentow.
Sento chwali sie w galerii takimi fotkami.
Sento chwali sie w galerii takimi fotkami.
- Załączniki
-
- Wielicka.jpg (59.06 KiB) Przejrzano 11411 razy
Z czego teraz te bloki budują
Ja to jak kupowałem to miałem wysokiej jakości żelbet jak to się tam nazywa C25? C35. Gładziutki do tego slikiaty, do wypełnienia, tynki maszynowe i elegancko na biało pomalowane?
To wygląda jak chałupa na wsi z pustaków żużlowych

Ja to jak kupowałem to miałem wysokiej jakości żelbet jak to się tam nazywa C25? C35. Gładziutki do tego slikiaty, do wypełnienia, tynki maszynowe i elegancko na biało pomalowane?
To wygląda jak chałupa na wsi z pustaków żużlowych
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”