Słoneczna Wadowska Kraków / Nowa Huta od Dewi Invest - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
ragar

Słoneczna Wadowska Kraków / Nowa Huta od Dewi Invest - opinie na forum

Postautor: ragar » 15 lut 2020, 20:27

Jeszcze jedna nowa inwestycja mieszkaniowa, tym razem to Słoneczna Wadowska w Krakowie / Nowej Hucie, buduje ją deweloper Sądu Invest. Jak Wam się podoba ta okolica, ktoś może o niej napisać coś więcej?

slawek

Re: Słoneczna Wadowska Kraków / Nowa Huta od Dewi Invest - opinie na forum

Postautor: slawek » 16 lut 2020, 23:59

A czy przypadkiem osiedle Słoneczna Wadowska nie zostało już ukończone? Choć może ktoś napisze coś o tym, jak się mieszka w tej okolicy?

brb123

Postautor: brb123 » 06 mar 2020, 14:20

inwestycja jest juz bliska ukonczenia, ale nie jest jeszcze w 100% gotowa, nie mam informacji czy ktokolwiek juz tam mieszka. Jeszcze trwaja tam prace.

niesasanka

Postautor: niesasanka » 20 kwie 2021, 21:07

Czy jest tu ktoś z tej inwestycji?

martyna

Postautor: martyna » 21 kwie 2021, 0:34

A jak to jest, to są bliźniaki, czy mieszkania?

Obrazek
Wizualizacja: Dewi Invest

W sensie, będą trzy poziomy dla kupującego mieszkania czy np. jedno 1-poziomowe i jedno 2-poziomowe. A co z lokalizacją, ile stamtąd jedzie się do centrum Krakowa, jest jakaś komunikacja publiczna?

niesasanka

Postautor: niesasanka » 21 kwie 2021, 7:57

martyna pisze:A jak to jest, to są bliźniaki, czy mieszkania?

Obrazek
Wizualizacja: Dewi Invest

W sensie, będą trzy poziomy dla kupującego mieszkania czy np. jedno 1-poziomowe i jedno 2-poziomowe. A co z lokalizacją, ile stamtąd jedzie się do centrum Krakowa, jest jakaś komunikacja publiczna?

Cały pion należy do jednego segmentu. Z tego, co wiem, to inwestycja jest zakończona, wszystko zostało sprzedane. Ciekawi mnie, jak się mieszka w tego typu budynkach.

LQS

Postautor: LQS » 21 kwie 2021, 10:16

Ogladalem temat
Straszny wipizd@@
Nie da sie mieszkac w czyms takim wchodzisz z poziomu garazu z ktorego masz wyjscie na pseudo ogrod lub po schodach do salonu +1 i +2 masz czesc mieszkalna z pokojami typu wagon
Generalnie dramat ale wiadomo ludzie nie maja do siebie szacunku i kupuja wszystko
Jak puszczali inwestycje to ceny byli z tego co pamietam 439tys za dziure w ziemi i dewelopera ktory zmienia nazwe spolki co pol roku

niesasanka

Postautor: niesasanka » 21 kwie 2021, 11:32

Jak chcesz mieć jednego lub maksymalnie dwóch sąsiadów + dostęp do ogródka, to raczej nie ma innej opcji niż segment. Chyba że kupisz sobie działkę i wybudujesz dom poza Krakowem. Wadowska faktycznie jest na wypizdowie, ale akurat nie interesuje mnie ta konkretna inwestycja, tylko inna od tego samego dewelopera o podobnym układzie. Są segmenty, gdzie wyjście na ogród jest z salonu, ale wtedy nie ma dodatkowego pokoju na tym samym poziomie, a akurat na tym bardzo mi zależy. Coś za coś. Dlatego chętnie poczytam opinie kogoś, kto faktycznie w tego typu szeregówce mieszka.

LQS

Postautor: LQS » 21 kwie 2021, 13:41

Mam nadzieje ze nie myslisz o jaselkowej bo tam to juz jest total dramat
Cos podobnego budowali jeszcze chyba w okolicach klasztornej ale tam ceny wywindowali w kosmos

niesasanka

Postautor: niesasanka » 21 kwie 2021, 15:16

LQS pisze:Mam nadzieje ze nie myslisz o jaselkowej bo tam to juz jest total dramat
Cos podobnego budowali jeszcze chyba w okolicach klasztornej ale tam ceny wywindowali w kosmos

Nie o jasełkowej, ale z ciekawości - co jest tam dramatycznego?

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”