Słoneczna Wadowska Kraków / Nowa Huta od Dewi Invest - opinie na forum
Słoneczna Wadowska Kraków / Nowa Huta od Dewi Invest - opinie na forum
Jeszcze jedna nowa inwestycja mieszkaniowa, tym razem to Słoneczna Wadowska w Krakowie / Nowej Hucie, buduje ją deweloper Sądu Invest. Jak Wam się podoba ta okolica, ktoś może o niej napisać coś więcej?
Re: Słoneczna Wadowska Kraków / Nowa Huta od Dewi Invest - opinie na forum
A czy przypadkiem osiedle Słoneczna Wadowska nie zostało już ukończone? Choć może ktoś napisze coś o tym, jak się mieszka w tej okolicy?
inwestycja jest juz bliska ukonczenia, ale nie jest jeszcze w 100% gotowa, nie mam informacji czy ktokolwiek juz tam mieszka. Jeszcze trwaja tam prace.
-
Czy jest tu ktoś z tej inwestycji?
A jak to jest, to są bliźniaki, czy mieszkania?

Wizualizacja: Dewi Invest
W sensie, będą trzy poziomy dla kupującego mieszkania czy np. jedno 1-poziomowe i jedno 2-poziomowe. A co z lokalizacją, ile stamtąd jedzie się do centrum Krakowa, jest jakaś komunikacja publiczna?

W sensie, będą trzy poziomy dla kupującego mieszkania czy np. jedno 1-poziomowe i jedno 2-poziomowe. A co z lokalizacją, ile stamtąd jedzie się do centrum Krakowa, jest jakaś komunikacja publiczna?
-
martyna pisze:A jak to jest, to są bliźniaki, czy mieszkania?
Cały pion należy do jednego segmentu. Z tego, co wiem, to inwestycja jest zakończona, wszystko zostało sprzedane. Ciekawi mnie, jak się mieszka w tego typu budynkach.
Ogladalem temat
Straszny wipizd@@
Nie da sie mieszkac w czyms takim wchodzisz z poziomu garazu z ktorego masz wyjscie na pseudo ogrod lub po schodach do salonu +1 i +2 masz czesc mieszkalna z pokojami typu wagon
Generalnie dramat ale wiadomo ludzie nie maja do siebie szacunku i kupuja wszystko
Jak puszczali inwestycje to ceny byli z tego co pamietam 439tys za dziure w ziemi i dewelopera ktory zmienia nazwe spolki co pol roku
Straszny wipizd@@
Nie da sie mieszkac w czyms takim wchodzisz z poziomu garazu z ktorego masz wyjscie na pseudo ogrod lub po schodach do salonu +1 i +2 masz czesc mieszkalna z pokojami typu wagon
Generalnie dramat ale wiadomo ludzie nie maja do siebie szacunku i kupuja wszystko
Jak puszczali inwestycje to ceny byli z tego co pamietam 439tys za dziure w ziemi i dewelopera ktory zmienia nazwe spolki co pol roku
-
Jak chcesz mieć jednego lub maksymalnie dwóch sąsiadów + dostęp do ogródka, to raczej nie ma innej opcji niż segment. Chyba że kupisz sobie działkę i wybudujesz dom poza Krakowem. Wadowska faktycznie jest na wypizdowie, ale akurat nie interesuje mnie ta konkretna inwestycja, tylko inna od tego samego dewelopera o podobnym układzie. Są segmenty, gdzie wyjście na ogród jest z salonu, ale wtedy nie ma dodatkowego pokoju na tym samym poziomie, a akurat na tym bardzo mi zależy. Coś za coś. Dlatego chętnie poczytam opinie kogoś, kto faktycznie w tego typu szeregówce mieszka.
Mam nadzieje ze nie myslisz o jaselkowej bo tam to juz jest total dramat
Cos podobnego budowali jeszcze chyba w okolicach klasztornej ale tam ceny wywindowali w kosmos
Cos podobnego budowali jeszcze chyba w okolicach klasztornej ale tam ceny wywindowali w kosmos
-
LQS pisze:Mam nadzieje ze nie myslisz o jaselkowej bo tam to juz jest total dramat
Nie o jasełkowej, ale z ciekawości - co jest tam dramatycznego?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”