Kto normalny kupuje teraz 30m2 kawalerki w Krakowie za 400 000 zł ?

Zerknąłem na oferty i faktycznie na hiszańskim wybrzeżu za kwotę 250 000 zł mozna kupić 2 pokojowe 40m2 mieszkanko - czasami w kompleksie z basenami.
pudel pisze:Zerknąłem na oferty i faktycznie na hiszańskim wybrzeżu za kwotę 250 000 zł mozna kupić 2 pokojowe 40m2 mieszkanko - czasami w kompleksie z basenami.
Na jakim portalu polecasz się rozejrzeć?
MamaAnubisa pisze:wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/7,35771,28271757,przez-wojne-w-ukrainie-co-piaty-polak-chce-kupic-mieszkanie.html
Centrum mniej popularne ! Stanieje ?
Przez wojnę w Ukrainie co piąty Polak chce kupić mieszkanie poza centrum
Sakowich pisze:MamaAnubisa pisze:wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/7,35771,28271757,przez-wojne-w-ukrainie-co-piaty-polak-chce-kupic-mieszkanie.html
Absurd, akurat najbardziej cierpią przedmieścia i miejscowości np. na obrzeżach Kijowa.
MamaAnubisa pisze:Sakowich pisze:MamaAnubisa pisze:wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/7,35771,28271757,przez-wojne-w-ukrainie-co-piaty-polak-chce-kupic-mieszkanie.html
Absurd, akurat najbardziej cierpią przedmieścia i miejscowości np. na obrzeżach Kijowa.
A przy Rakowickiej to nie było wojska ?
Mar G pisze:
Ps. na Ukrainie mają chociaż schrony z czasów minionych czy metro.
a nam pozostaną garaże podziemne
nanu pisze:Mar G pisze:
Ps. na Ukrainie mają chociaż schrony z czasów minionych czy metro.
a nam pozostaną garaże podziemne
ponoć w Hucie jest pełno schronów ale nie wiem na ile to prawda, a na ile odpowiedzi rosyjskich trolli na zapytania rosyjskich trolli (bo pytania o schrony na pewno było zadawane przez trolle. Wiem, bo osobiście sprawdzałam kto zadaje te pytania).
Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości