Osiedle Bokserska 71 Warszawa od Dom Development - opinie na forum
Osiedle Bokserska 71 Warszawa od Dom Development - opinie na forum
Tak jak w temacie mam pytanie odnośnie mieszkań Osiedla Bokserskiego domd.pl/pl-pl/warszawa/lista-inwestycji/osiedle-bokserska-71?city=warszawa Zastanawiam się nad zakupem 52m2, rozmawiałem już wstępnie z Panem Mateuszem, podoba mi się zamysł ekologiczny inwestycji, sporo małej zieleni, oraz udogodnień dla mieszkańców, ale może jest ktoś na forum, kto wie nieco więcej niż ja i możemy wymienić się poglądami?
Re: Osiedle Bokserska 71 Warszawa od Dom Development - opinie na forum
gdansk pisze:Tak jak w temacie mam pytanie odnośnie mieszkań Osiedla Bokserskiego domd.pl/pl-pl/warszawa/lista-inwestycji/osiedle-bokserska-71?city=warszawa Zastanawiam się nad zakupem 52m2, rozmawiałem już wstępnie z Panem Mateuszem, podoba mi się zamysł ekologiczny inwestycji, sporo małej zieleni, oraz udogodnień dla mieszkańców, ale może jest ktoś na forum, kto wie nieco więcej niż ja i możemy wymienić się poglądami?
Jeśli o mnie chodzi, to bardzo podobają mi się tarasy przy niektórych mieszkaniach w inwestycji Bokserska 71, na pewno super opcja, zwłaszcza gdyby z takiego tarasu było jeszcze trochę widoku. A o co chodzi z tym zamysłem ekologicznym inwestycji, bo tu przyznam, że nie znam szczegółów. Napiszesz coś więcej na ten temat na forum?
-
Re: Osiedle Bokserska 71 Warszawa od Dom Development - opinie na forum
Też widziałem to osiedle. Dobrze, że PKP blisko .
A co z lotniskiem: głośność + ewentualne zanieczyszczenie + ewentualne ryzyko związane z lotniskiem?
Według map airly
airly.org/map/pl
powietrze wygląda tam na w miarę dobre.
A co z lotniskiem: głośność + ewentualne zanieczyszczenie + ewentualne ryzyko związane z lotniskiem?
Według map airly
airly.org/map/pl
powietrze wygląda tam na w miarę dobre.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Warszawie - bloki, apartamentowce, domy”