Osiedle Bokserska 71 Warszawa od Dom Development - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Warszawie i innych miastach Mazowsza - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
gdansk

Osiedle Bokserska 71 Warszawa od Dom Development - opinie na forum

Postautor: gdansk » 18 gru 2021, 17:17

Tak jak w temacie mam pytanie odnośnie mieszkań Osiedla Bokserskiego domd.pl/pl-pl/warszawa/lista-inwestycji/osiedle-bokserska-71?city=warszawa Zastanawiam się nad zakupem 52m2, rozmawiałem już wstępnie z Panem Mateuszem, podoba mi się zamysł ekologiczny inwestycji, sporo małej zieleni, oraz udogodnień dla mieszkańców, ale może jest ktoś na forum, kto wie nieco więcej niż ja i możemy wymienić się poglądami?

riczi

Re: Osiedle Bokserska 71 Warszawa od Dom Development - opinie na forum

Postautor: riczi » 18 gru 2021, 20:32

gdansk pisze:Tak jak w temacie mam pytanie odnośnie mieszkań Osiedla Bokserskiego domd.pl/pl-pl/warszawa/lista-inwestycji/osiedle-bokserska-71?city=warszawa Zastanawiam się nad zakupem 52m2, rozmawiałem już wstępnie z Panem Mateuszem, podoba mi się zamysł ekologiczny inwestycji, sporo małej zieleni, oraz udogodnień dla mieszkańców, ale może jest ktoś na forum, kto wie nieco więcej niż ja i możemy wymienić się poglądami?

Jeśli o mnie chodzi, to bardzo podobają mi się tarasy przy niektórych mieszkaniach w inwestycji Bokserska 71, na pewno super opcja, zwłaszcza gdyby z takiego tarasu było jeszcze trochę widoku. A o co chodzi z tym zamysłem ekologicznym inwestycji, bo tu przyznam, że nie znam szczegółów. Napiszesz coś więcej na ten temat na forum?

kaczydziobek

Re: Osiedle Bokserska 71 Warszawa od Dom Development - opinie na forum

Postautor: kaczydziobek » 14 mar 2022, 20:25

Też widziałem to osiedle. Dobrze, że PKP blisko .
A co z lotniskiem: głośność + ewentualne zanieczyszczenie + ewentualne ryzyko związane z lotniskiem?
Według map airly
airly.org/map/pl

powietrze wygląda tam na w miarę dobre.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Warszawie - bloki, apartamentowce, domy”