ava pisze:OSFP pisze:ava pisze:Ale mnie nie interesuje III etap, proszę pokazać mi gdzie na stronie etapu I jest informacja o ogrodzonym osiedlu.
Mhm, bo informacja w 3 etapie dotyczy tylko budynków A i B, czyli ogrodzone będzie pół osiedla. Nie mam zamiaru kopać się z koniem,
Nie wnikam w stopień sympatii do zwierząt.
Rozmawiamy o etapie I, a nie o III więc chcąc być dokładnym, oczekiwałam tego samego.
A w obecnej sytuacji i tak tylko pół osiedla będzie ogrodzone, ze swobodnym wejściem przez szlaban
Miłego wieczoru
Nie wnikam w stopień sympatii do zwierząt.
Rozmawiamy o etapie I, a nie o III więc chcąc być dokładnym, oczekiwałam tego samego.
A w obecnej sytuacji i tak tylko pół osiedla będzie ogrodzone, ze swobodnym wejściem przez szlaban
Miłego wieczoru[/quote]
Jalowa z Pania dyskusja, Fakty do Pani nie docieraja i fantastyka tez nie , zero poczucia humoru .
Droga Pani z kad ten wnisosek ze ja posiadam miejsce parkingowe Pani wyniosla , otoz nie posiadam , do pracy na piechote podazam , do sklepu i do parku rowniez i mi sie chce , argument o teletrasporcie do garazu nie trafiony , bo mi sie chodzic chce a Pani glosno krzyczy ze przez ogrodzenie Pani musi .
To sprzedam Pani kolejny Fakt etap 2 ,3 ,4 zapewniany byl o ogrodzeniu wiec niech sobie Pani frustracje wyleje na tych 300 rodzin ktore takie osiedle ogrodzone kupili i jeszcze na prawdopodobnie 50 w 1 etapie i jescze dewelopera , moze wystarczy pani zlosci na ich wszystkich bo Pani nie ogrodzone chciala.
AWSZE SOBIE PANI MOZE " SWOJ BLOK " ODGRODZIC albo inna propozycja odgrodzimy a jak wiekszosc jednak bedzia chciala ogrodzone to moze Pani to oplaci z wlasnej i zwolennikow kieszeni , oczywiscie jesli bedziecie w mniejszosci . Oczywiscie paranoia ale mysle ze wytarczy Pani wladczego charakteru i moze to sie stac Faktem
Nie ma co gratulowac wywalcznia ogrodzenia ja tez takie osiedle chcialem i za takie zaplacilem . I bede sobie chodzil w zdluz i w szerz jak bedzie trzeba chyba ze wspolnota uzna inaczej to sie podporzadkuje bez afer . Stwierdalem tylko to ze osiedle mialo byc ogrodzone i monitorowane . Troche dystansu , nie tylko pani tu bedzie mieszkac a jak.wikszosc mieszkancow uzna ze nie chce ogrodzenia to latwiej je rozebrac niz postawic chyba . LOGIKA
Na Forum konsensusu sie nie osiagnie, tylko klotnie i despotyzm .
Bedzie pierwsze zebranie 4 blokow zobaczymy jak dziala demokracja ,a nie despotyczne furjatki . " prosze mi pokazac, mnie to nie interesuje " to chyba Pani ze tak powiem retoryka
Nikt Pani nic nie musi pokazywac , ton rozkazujacy jest
" nieporzadnay" delikatnie mowiac .
Nie pozdrawiam