Witam, kupiłam mieszkanie na osiedlu Krygowskiego proszę Państwa o informację jak wygląda sytuacja z drogą ze szlabanem? Do kogo przynależy ta droga? Proszę mi napisać jak wygląda sytuacja gdybym chciała tylko podjechać z meblami pod klatkę na końcu tej drogi? Mamy już miejsce parkingowego wykupione zatem nie jestem zainteresowana tam stałym stawaniem tylko chodzi mi o podjazd do klatki w czasie remontu. Czy jest taka możliwość?
Pozdrawiam
Osiedle Krygowskiego Kraków od Wawel Service w Podgórzu - opinie i forum
Re: Osiedle Krygowskiego Kraków od Wawel Service w Podgórzu - opinie i forum
Pani Anno,
Można do Pani jakiś namiar? Nie mogę wysłać do Pani wiadomości, gdyż jest Pani nowym użytkownikiem
Można do Pani jakiś namiar? Nie mogę wysłać do Pani wiadomości, gdyż jest Pani nowym użytkownikiem
Re: Osiedle Krygowskiego Kraków od Wawel Service w Podgórzu - opinie i forum
Witam serdecznie,
Mam pytanie, czy jest mi ktoś w stanie powiedzieć ile obecnie wynosi czynsz na Krygowskiego II/ III ? Jakiś czas temu oglądając mieszkanie uzyskałem informację że jest to ok. 7 zł/m², chciałbym to potwierdzić
Czy droga wyjazdowa z osiedla w kierunku centrum jest mocno zatłoczona w godzinach porannych? Byłem tam po południu i nie było tak źle z ruchem ale obawiam się poranka i samochodów z osiedla poniżej
Pozdrawiam.
Mam pytanie, czy jest mi ktoś w stanie powiedzieć ile obecnie wynosi czynsz na Krygowskiego II/ III ? Jakiś czas temu oglądając mieszkanie uzyskałem informację że jest to ok. 7 zł/m², chciałbym to potwierdzić

Czy droga wyjazdowa z osiedla w kierunku centrum jest mocno zatłoczona w godzinach porannych? Byłem tam po południu i nie było tak źle z ruchem ale obawiam się poranka i samochodów z osiedla poniżej

Pozdrawiam.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”