Osiedle Krygowskiego Kraków od Wawel Service w Podgórzu - opinie i forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
AnnaB.

Re: Osiedle Krygowskiego Kraków od Wawel Service w Podgórzu - opinie i forum

Postautor: AnnaB. » 31 maja 2020, 15:35

Witam, kupiłam mieszkanie na osiedlu Krygowskiego proszę Państwa o informację jak wygląda sytuacja z drogą ze szlabanem? Do kogo przynależy ta droga? Proszę mi napisać jak wygląda sytuacja gdybym chciała tylko podjechać z meblami pod klatkę na końcu tej drogi? Mamy już miejsce parkingowego wykupione zatem nie jestem zainteresowana tam stałym stawaniem tylko chodzi mi o podjazd do klatki w czasie remontu. Czy jest taka możliwość?
Pozdrawiam

mala_mi

Postautor: mala_mi » 01 cze 2020, 21:00

Pani Anno,

Można do Pani jakiś namiar? Nie mogę wysłać do Pani wiadomości, gdyż jest Pani nowym użytkownikiem

marcin89

Postautor: marcin89 » 13 cze 2020, 16:13

Witam serdecznie,
Mam pytanie, czy jest mi ktoś w stanie powiedzieć ile obecnie wynosi czynsz na Krygowskiego II/ III ? Jakiś czas temu oglądając mieszkanie uzyskałem informację że jest to ok. 7 zł/m², chciałbym to potwierdzić :)
Czy droga wyjazdowa z osiedla w kierunku centrum jest mocno zatłoczona w godzinach porannych? Byłem tam po południu i nie było tak źle z ruchem ale obawiam się poranka i samochodów z osiedla poniżej :?
Pozdrawiam.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”