Mam na sprzedaż 5-6 szt. płyt G-K. Są już w bloku (błędne obliczenia:)). Gdyby ktoś potrzebował mogę sprzedać - oczywiście taniej niż w kupiłem.
Wymiar 2x 1,25 - biała.
Inwestycja Dąbie Plaza Kraków od Budrem - opinie na forum
Re: Inwestycja Dąbie Plaza Kraków od Budrem - opinie na forum
Anna K pisze:Czy ktoś z Panstwa juz przeszedł odbiór techniczny mieszkania? Czy deweloper udostepnia jakas dokumentacje powykonawcza?
Pani Aniu, jedyna dokumentacja to zasady uzytkowania, protokół energetyczny (nie pamiętam dokładnej nazwy) i protokół odbiorczy. Pozdrawiam, Sąsiad.
Jakie jest ciśnienie w instalacji grzewczej w bloku - Dąbie Plaza Kraków
Witam Sąsiadów, czy ktoś z Państwa posiada informacje o ciśnieniu w systemie grzewczym? Czy są to wartości 4barow czy może więcej?
Re: Jakie jest ciśnienie w instalacji grzewczej w bloku - Dąbie Plaza Kraków
Pawelm pisze:Witam Sąsiadów, czy ktoś z Państwa posiada informacje o ciśnieniu w systemie grzewczym? Czy są to wartości 4barow czy może więcej?
Najlepiej zapytaj w administracji, bo zarządca nieruchomości powinien mieć informacje na ten temat. Może też być tak, że przez prace wykończeniowe w mieszkaniach i zdejmowanie grzejników, ciśnienie w instalacji grzewczej może spadać i trzeba je uzupełnić.
Na odbiorze przedstawiciele dewelopera odmówili spisania usterek i nie dali protokołu do podpisania, powiedzieli, że muszę iść do biura. W biurze powiedzieli, że nie oni byli na odbiorze -więc niech protokół na podpis da mi ten, kto z kim odbywał się odbiór. Pani, która uczestniczyła w odbiorze, nie odbiera słuchawki... Takie sprawy
Re: Jakie jest ciśnienie w instalacji grzewczej w bloku - Dąbie Plaza Kraków
Pawelm pisze:Witam Sąsiadów, czy ktoś z Państwa posiada informacje o ciśnieniu w systemie grzewczym? Czy są to wartości 4barow czy może więcej?
Witam, też o to pytaliśmy, jest standardowo 6 bar.
Przechodzę drugi raz przez odbiór i znów to samo: i usterki nie są usterkami, i narzędzia do pomiaru są krzywe, a nie wylewka... Przedstawicieli dewelopera zachowują się nieuczciwie, podnoszą głos, wymyślają milion wymówek, byle nie wpisywać uwagi do protokołu. Nigdy nie oczekiwałam takiego podejścia do klientów!
-
Przykre jest, że tak traktują klientów. Pretensje powinni mieć do podwykonawcy a nie do swojego klienta.
-
Witam.
Czy ktoś z Państwa odbierał już garaż?
Co sądzicie o wilgoci w garażach i na klatkach schodowych ?
Czy myślicie że to chwilowe?
Czy ktoś z Państwa odbierał już garaż?
Co sądzicie o wilgoci w garażach i na klatkach schodowych ?
Czy myślicie że to chwilowe?
witam
Wilgoc podobno chwilowa i juz puszczona jest wentylacja ktora ma pomoc w osuszaniu.
Ja z kolei mam pytanie czy Państwo byli informowani ze miejsca postojowe będą miały bramy?? Czy macie Państwo gdzies to zapisane w prospektach?
Wilgoc podobno chwilowa i juz puszczona jest wentylacja ktora ma pomoc w osuszaniu.
Ja z kolei mam pytanie czy Państwo byli informowani ze miejsca postojowe będą miały bramy?? Czy macie Państwo gdzies to zapisane w prospektach?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”