Apartamenty Mogilska Kraków od Activ - mieszkania Grzegórzki forum opinie
Re: Apartamenty Mogilska Kraków od Activ - mieszkania Grzegórzki forum opinie
A to nie jest tak, że sprzedali inwestycję w trakcie realizacji w Bronowicach właśnie po to, żeby wyczyścić swoją sytuację? I chyba im to poszło, bo kończą kolejne budowy, jak tu czy przy Wadowickiej.
Ciekawe kiedy ruszają odbiory nowych mieszkań od dewelopera, ktoś ma jakieś informacje o tym, kiedy Activ będzie przekazywał lokale?
A tu jeszcze kilka zdjęć, które pokazują, jak wygląda to od drugiej strony.

Te wyższe budyni, to się bardziej kojarzą biurowcami, niż z mieszkaniówką.

A na tym wolnym terenie, chyba jeszcze jakieś budynki powstaną.

Te wyższe budyni, to się bardziej kojarzą biurowcami, niż z mieszkaniówką.

A na tym wolnym terenie, chyba jeszcze jakieś budynki powstaną.
Czy ktoś może wie jakie są postępy na budowie budynków B - może jakieś nowe zdjęcia...
Proszę bardzo, wygląda na to, że budynki osiedla Apartamenty Mogilska są gotowe, przynajmniej z zewnątrz, bo nie wiem co dzieje się w mieszkaniach i częściach wspólnych.

Ktoś się może orientuje, jak idą prace w mieszkaniach i kiedy można się spodziewać odbiorów?

Osiedle wygląda na całkiem spore, a z blokami innych deweloperów w okolicy, wygląda na to, że zamieszka tam sporo nowych mieszkańców.

Ktoś się może orientuje, jak idą prace w mieszkaniach i kiedy można się spodziewać odbiorów?

Osiedle wygląda na całkiem spore, a z blokami innych deweloperów w okolicy, wygląda na to, że zamieszka tam sporo nowych mieszkańców.
Serdecznie dziękuję za zdjęcia...
Chciałem zapytać, czy ktoś z Was ma doświadczenie z miejscami parkingowymi na platformach. Z tego co wiem, to właśnie takie miejsca parkingowe mają być między innymi w budynku B2. Czy wiadomo kto odpowiada za naprawy i serwisowanie?
Activ Investment Apartamenty Mogilska
Dzień dobry,
Czy ktoś mieszka w Activ Investment Apartamenty Mogilska Kraków? Interesuje mnie, czy ruch ul. Mogilskiej jest słyszalny na wyższych piętrach i czy przeszkadza. Budynek wydaje się być na skraju ulicy i zastanawiam się, czy hałas jest odczuwalny w mieszkaniu. Rozumiem, że może być jakoś słyszalny.
Czy ktoś mieszka w Activ Investment Apartamenty Mogilska Kraków? Interesuje mnie, czy ruch ul. Mogilskiej jest słyszalny na wyższych piętrach i czy przeszkadza. Budynek wydaje się być na skraju ulicy i zastanawiam się, czy hałas jest odczuwalny w mieszkaniu. Rozumiem, że może być jakoś słyszalny.
Re: Activ Investment Apartamenty Mogilska
chalexgig pisze: Interesuje mnie, czy ruch ul. Mogilskiej jest słyszalny na wyższych piętrach i czy przeszkadza. Budynek wydaje się być na skraju ulicy i zastanawiam się, czy hałas jest odczuwalny w mieszkaniu. Rozumiem, że może być jakoś słyszalny.
Nie łudziłbym się, że tam cicho może być, bo to jedna z bardziej ruchliwych ulic w mieście, do tego z tramwajami, nie zdziwiłbym się, gdyby poza hałasem były jeszcze drgania od przejeżdżających tramwajów. Prawdopodobnie nie da się spać przy otwartym oknie, ani nawet w miarę normalnie funkcjonować w dzień.
kazikdd pisze:Chciałem zapytać, czy ktoś z Was ma doświadczenie z miejscami parkingowymi na platformach. Z tego co wiem, to właśnie takie miejsca parkingowe mają być między innymi w budynku B2. Czy wiadomo kto odpowiada za naprawy i serwisowanie?
A jeśli chodzi o to pytanie, to o tym, jakie mają platformy postojowe opinie można przeczytać trochę więcej tutaj. Generalnie, jeśli tylko się da, to wystrzegać się.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”