Przybyszewskiego 64 Kraków Atal - opinie i forum (apartamenty na Krowodrzy)
Re: Przybyszewskiego 64 Kraków Atal - opinie i forum (apartamenty na Krowodrzy)
Podobno nie ma takiej możliwości aby kupić mieszkanie w IV etapie a komórkę w III. Pytałem o to w biurze Wynika to z kwestii hipotek. Gdyby ktoś z was usłyszał inną wersję to napiszcie
Hakelbery pisze:Podobno nie ma takiej możliwości aby kupić mieszkanie w IV etapie a komórkę w III. Pytałem o to w biurze Wynika to z kwestii hipotek. Gdyby ktoś z was usłyszał inną wersję to napiszcie
Potwierdzam - nie ma takiej możliwośći.
Bardzo interesowały mnie ostatnie 2 strony tego wątku dotyczące niewyjaśnionej sytuacji prawnej w etapie 3 i potencjalnego odbioru mieszkań mimo zezwolenia na użytkowanie.
Zastanawia mnie, co się z nimi stało? Dlaczego zniknęły?
-
zizu02 pisze:Bardzo interesowały mnie ostatnie 2 strony tego wątku dotyczące niewyjaśnionej sytuacji prawnej w etapie 3 i potencjalnego odbioru mieszkań mimo zezwolenia na użytkowanie.
Admin ocenzurował tzn przeniósł do forum mieszkańców Przybyszewskiego tutaj
Choć nie rozumiem tego, bo to nie była rozmowa mieszkańców tylko rozważanie nt niewyjaśnionej kwestii prawnej części inwestycji tak wiec Adminie nie rozumiem tej dziwnej poprawności politycznej.
Ah, faktycznie, znalazłem. Zostawiam, żeby zainteresowani inwestycją nie przegapili: viewtopic.php?t=11824&start=30
-
GosGuster pisze:Hakelbery pisze:Podobno nie ma takiej możliwości aby kupić mieszkanie w IV etapie a komórkę w III. Pytałem o to w biurze Wynika to z kwestii hipotek. Gdyby ktoś z was usłyszał inną wersję to napiszcie
Potwierdzam - nie ma takiej możliwośći.
Etap III czyli ten 1 budynek to będzie odrębna Wspólnota mieszkaniowa
Czy ktoś z Państwa się orientował jak ma wyglądać plac zabaw między budynkami 4. Czy tam ma być piasek tak jak to jest obecnie na tym mini placu przy wjedzie czy moze jakiś inny materiał zostanie użyty na podłoże ?
Mam jeszcze pytanie trochę z innej beczki. chodzi mi o ogródki działkowe od Buszka w stronę Błoń. Z tego co widzę to tej części póki co nie pokrywa żaden plan zagospodarowania terenu. Zarówno Małe Błonia jak i Piastowska Armii Krajowej ten fragment omijają. Czy myślicie ze jest szansa ze na tych ogródkach powstaną bloki za jakiś czas ?
Hakelbery pisze:Mam jeszcze pytanie trochę z innej beczki. chodzi mi o ogródki działkowe od Buszka w stronę Błoń. Z tego co widzę to tej części póki co nie pokrywa żaden plan zagospodarowania terenu. Zarówno Małe Błonia jak i Piastowska Armii Krajowej ten fragment omijają. Czy myślicie ze jest szansa ze na tych ogródkach powstaną bloki za jakiś czas ?
śpij spokojnie
bip.krakow.pl/?dok_id=57313
Hakelbery pisze:Mam jeszcze pytanie trochę z innej beczki. chodzi mi o ogródki działkowe od Buszka w stronę Błoń. Z tego co widzę to tej części póki co nie pokrywa żaden plan zagospodarowania terenu. Zarówno Małe Błonia jak i Piastowska Armii Krajowej ten fragment omijają. Czy myślicie ze jest szansa ze na tych ogródkach powstaną bloki za jakiś czas ?
Niekoniecznie bloki. W przeszłości ogródki działkowe były często lokowane na rezerwie terenowej. Taki obszar łatwo wywłaszczyć, bo nie ma tutaj prawa własności - tj. całość należy do ROD, a działkowicze tylko dzierżawią.
Wcześniej myślałem, że tam po prostu będzie biegła 3 obwodnica, ale w planach jest tunel bardziej na północ, przynajmniej na razie.
Prognoza anubisa > taka jak Kierownika Zakładu Ekonomii Instytucjonalnej i Politycznej SGH:
https://cutt.ly/pEi3HOF
Nowe pustostany w Krakowie > zapraszam do wątku o pustostanach:
https://budujesie.pl/viewtopic.php?f=14&t=12022
https://cutt.ly/pEi3HOF
Nowe pustostany w Krakowie > zapraszam do wątku o pustostanach:
https://budujesie.pl/viewtopic.php?f=14&t=12022
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”