Szanowni Państwo, apeluję jednak, żeby utrzymać na tym szacownym forum jakiś poziom i nie obrażać innych forumowiczów. Nie chodzi nawet o mnie, ale o pozostałych dyskutantów, którzy (pomimo różnicy poglądów) utrzymują wysoki standard wypowiedzi.
W przeciwieństwie do Państwa - ja tutaj występuję pod własnym imieniem i nazwiskiem, wiecie też Państwo gdzie będę mieszkał. Proszę, jeśli komuś leży coś na wątrobie i chciałby porozmawiać, zapraszam do Biura Sprzedaży - nie ma problemu. Nie wiem jak Państwo, ale wylewanie inwektyw i złośliwości pod przykrywką nicka jest co najmniej nie fair i wysoce nietaktowne. Za "zakręconego" się nie obrażam
Wiem jednak, że przyszli mieszkańcy BO to ludzie z klasą i na poziomie (tak jak sama inwestycja) - więc podejrzewam wpisy internetowych nicponi na tym forum o "grubymi nićmi szytą" działalność konkurencji
Co do meritum, powtarzam - jesteśmy w terminie przewidzianym przez umowę. Jeżeli coś nie jest dla Państwa jasne lub zrozumiałe - naprawdę lepiej zadzwonić, przyjść, a nie irytować się na forum

Miłego piątku!