Inwestycja Parki Krakowa deweloper Murapol (ul. Pachonskiego) - opinie / forum
Re: Inwestycja Parki Krakowa deweloper Murapol (ul. Pachonskiego) - opinie / forum
Bezpośrednio od nich dostałem taka informacje, gdy ostatnio byłem zainteresowany zakupem mieszkania od nich
nawet na stronie maja dodane zdjęcia części wspólnych

Re: Inwestycja Parki Krakowa deweloper Murapol (ul. Pachonskiego) - opinie / forum
Scream2 pisze:Bezpośrednio od nich dostałem taka informacje, gdy ostatnio byłem zainteresowany zakupem mieszkania od nichnawet na stronie maja dodane zdjęcia części wspólnych
Dzięki a jakie ceny udało CI się wynegocjować?
A co do fort natura to wydaje mi się że jest tak samo przy torach jak budynek A2 a lokalizacja dużo bliżej centrum

Finalnie się nie zdecydowałem, ale proponowali 10.000 zł /m2 i miejsce postojowe w parkingu podziemnym gratis. Tylko, że przy inwestycji Parki Krakowa jedzie może jeden pociąg dziennie a fort natura jeden na 5-10 min i co chwile trąbi, bo przy samej inwestycji jest przejście niestrzeżone
10 000 zł/m2 i do tego garaż, mówisz o inwestycji Parki Krakowa? Mieszkanie z jakim metrażem i z kiedy ta oferta? Nadal są takie ceny?
Tak, mieszkanie 54m2. Już zostało bardzo mało mieszkań. Jakie są teraz tam ceny?
To moim zdaniem była to bardzo dobra oferta. Teraz ceny poszły w górę
Byłam zainteresowana zakupem mieszkania w tej inwestycji, ale jak na taką cenę to wykończenie osiedla i budynków jest na bardzo niskim poziomie. Na osiedlu nie ma prawie w ogóle chodników, trzeba chodzić ulicą razem z jeżdżącymi autami co dla rodzin z dziećmi nie będzie bezpieczne.
Poniżej zdjęcia dla zainteresowanych...

-
aniakrk pisze:Byłam zainteresowana zakupem mieszkania w tej inwestycji, ale jak na taką cenę to wykończenie osiedla i budynków jest na bardzo niskim poziomie. Na osiedlu nie ma prawie w ogóle chodników, trzeba chodzić ulicą razem z jeżdżącymi autami co dla rodzin z dziećmi nie będzie bezpieczne.
To chyba na plus że odstrasza to bombelki i ich matki

JanuszBiznesu pisze:aniakrk pisze:Byłam zainteresowana zakupem mieszkania w tej inwestycji, ale jak na taką cenę to wykończenie osiedla i budynków jest na bardzo niskim poziomie. Na osiedlu nie ma prawie w ogóle chodników, trzeba chodzić ulicą razem z jeżdżącymi autami co dla rodzin z dziećmi nie będzie bezpieczne.
To chyba na plus że odstrasza to bombelki i ich matki
Mieszkam rzut beretem od tych bloków, bardzo często tamtędy chodzę Pachońskiego i sporo rodzin z dziećmi tam mieszka. Nawet na dole jest przedszkole

Czy ktoś tam w ogóle mieszka i mógłby się podzielić opinią o standardzie wykończenia? 

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”