Weronka pisze:Zdaje się, że ruszyły odbiory mieszkań od dewelopera w tej inwestycji. Jak oceniacie jakość wykonania samych mieszkań oraz jakość wykończenia części wspólnych oraz zagospodarowanie terenu wokół bloku? Jeżeli chodzi o widok z okien, to sąsiednie osiedla nie znajdują się zbyt blisko? Były jakieś wady do wpisania do protokołu odbioru mieszkania?
Ja jestem już po odbiorze. Miałem drobne wady, typu jakieś rysy itp, nic poważnego. Firma odbierająca ogólnie bardzo pozytywnie ocenila cała inwestycje.
Jeżeli chodzi o części wspólne to sa bardzo estetyczne i wyglądają solidnie( nie plastikowo ). Po zdjęciach dodanych na stronie inwestycji byłem trochę przerażony ale finalnie wyglada to rewelacyjnie. Przy wejściu do każdej z wind
Grzejniki( które wyglądały niezbyt elegancko) zabudowane zostały lustrami. Czarne matowe windy na parterach robią mega robotę !
Wcześniej mieszkałem na prawdziwym blokowisku na Prądniku białym, wiec jak dla mnie nie ma tragedii z odległością od bloków tym bardziej, ze w sąsiadujących blokach pokoje dzienne i balkony są ułożone w stronę Wisły.
Jedyne co jest dosyć zauważalne to mikroskopijne ogródki w mieszkaniach parterowych. Wyglądają komicznie.
Myśle, ze cena za ta lokalizacje i jakość była bardzo atrakcyjna, ale przez zaskarzenie były problemy z uzyskaniem kredytów i może to tez miało wpływ na cenę.