Bochenka Vita Kraków / deweloper Develia - opinie i informacje na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
fredo

Re: Bochenka Vita Kraków / deweloper Develia - opinie i informacje na forum

Postautor: fredo » 06 sie 2023, 16:04

Wyświetliło mi się w necie reklama inwestycji Bochenka Vita od Develii, ale jak wszedłem na stronę, do której odsyłała, to okazało się, że tam nie mogę zobaczyć listy mieszkań ani cen. Też tak macie, czy to u mnie jakiś problem z przeglądarką?

Czy chodzi po prostu o to, żeby się z nimi kontaktować i dzięki temu będą indywidualne oferty robić?

LQS

Postautor: LQS » 06 sie 2023, 19:35

Zbieraja chetnych na zapisy bo troche wstyd schodzic z ceny za 2mce i jakby to bankier pl przedstawil!!…. :lol:

teqnix

Postautor: teqnix » 06 sie 2023, 20:34

LQS pisze:Zbieraja chetnych na zapisy bo troche wstyd schodzic z ceny za 2mce i jakby to bankier pl przedstawil!!…. :lol:

E raczej się w tych cenach co się tu pojawiły na forum wyprzeda, przynajmniej te mieszkania do około 50 m. I tak brawa dla deweloperów, że nie robią projektu na same np. 40 metrowe mieszkania bo takie znikają w 2 miesiące a z resztą się i rok bujają. Ludzie już ładnie są finansowo zarżnięci.

slawo789

Postautor: slawo789 » 06 sie 2023, 21:25

fredo pisze:Wyświetliło mi się w necie reklama inwestycji Bochenka Vita od Develii, ale jak wszedłem na stronę, do której odsyłała, to okazało się, że tam nie mogę zobaczyć listy mieszkań ani cen. Też tak macie, czy to u mnie jakiś problem z przeglądarką?

Czy chodzi po prostu o to, żeby się z nimi kontaktować i dzięki temu będą indywidualne oferty robić?

W tym tygodniu powinny się pojawić, ale ponoć ceny mają podnieść z tych obecnych, a obecne to od 12k w górę za m2. Także efekt BK2% działa na całego.

pozdro

Postautor: pozdro » 06 sie 2023, 21:47

Nie ma się co dziwić 12k to takie minimum teraz. Jak ja widze np. Gdzieś niższe jakies 11k to mysle sobie o jaka tania oferta. :D

fredo

Postautor: fredo » 06 sie 2023, 23:27

teqnix pisze:E raczej się w tych cenach co się tu pojawiły na forum wyprzeda, przynajmniej te mieszkania do około 50 m. I tak brawa dla deweloperów, że nie robią projektu na same np. 40 metrowe mieszkania bo takie znikają w 2 miesiące a z resztą się i rok bujają. Ludzie już ładnie są finansowo zarżnięci.

Myślę, że nie robią samych 40-metrowych, bo trzyma ich współczynnik miejsc postojowych, a 2 poziomy garażu, to przecież koszty dodatkowe :D

pozdro

Postautor: pozdro » 07 sie 2023, 7:05

Cena lokalizacja jest idealna. W zasadzie to teraz najbardziej opłacalna inwestycja. Gdzie teraz cos sensownego kupi za 12k? Alternatywa to Gorka narodowa. To jednym pasuje południa innym polnoc.
Innej konkurencji w tej cenie nie widze

snd0cff

Postautor: snd0cff » 07 sie 2023, 7:58

pozdro pisze:Cena lokalizacja jest idealna. W zasadzie to teraz najbardziej opłacalna inwestycja. Gdzie teraz cos sensownego kupi za 12k? Alternatywa to Gorka narodowa. To jednym pasuje południa innym polnoc.
Innej konkurencji w tej cenie nie widze

podedworze obok ma dużo lepsza lokalizację i nie ma tylu budynków obok siebie
Poza tym, kawałek jest do tramwajów, czy ja wiem czy to taka szałowa lokalizacja

pozdro

Postautor: pozdro » 07 sie 2023, 12:12

Dlatego podedworze jest już sprzedane :D

Gacek89

Postautor: Gacek89 » 08 sie 2023, 14:35

Zostaje jeszcze czekać Ew na ekopark i na inwestycje na bochenka ale kiedy? Co i jak? Narazie cisza. Sam chce za ok 2-3 lata kupić mieszkanie w okolicach Bochenka takie 4 pokojowe ok 80m2 ale jak patrzę na ceny to masakra…

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”