Wyświetliło mi się w necie reklama inwestycji Bochenka Vita od Develii, ale jak wszedłem na stronę, do której odsyłała, to okazało się, że tam nie mogę zobaczyć listy mieszkań ani cen. Też tak macie, czy to u mnie jakiś problem z przeglądarką?
Czy chodzi po prostu o to, żeby się z nimi kontaktować i dzięki temu będą indywidualne oferty robić?
Bochenka Vita Kraków / deweloper Develia - opinie i informacje na forum
Re: Bochenka Vita Kraków / deweloper Develia - opinie i informacje na forum
Zbieraja chetnych na zapisy bo troche wstyd schodzic z ceny za 2mce i jakby to bankier pl przedstawil!!…. 

LQS pisze:Zbieraja chetnych na zapisy bo troche wstyd schodzic z ceny za 2mce i jakby to bankier pl przedstawil!!….
E raczej się w tych cenach co się tu pojawiły na forum wyprzeda, przynajmniej te mieszkania do około 50 m. I tak brawa dla deweloperów, że nie robią projektu na same np. 40 metrowe mieszkania bo takie znikają w 2 miesiące a z resztą się i rok bujają. Ludzie już ładnie są finansowo zarżnięci.
fredo pisze:Wyświetliło mi się w necie reklama inwestycji Bochenka Vita od Develii, ale jak wszedłem na stronę, do której odsyłała, to okazało się, że tam nie mogę zobaczyć listy mieszkań ani cen. Też tak macie, czy to u mnie jakiś problem z przeglądarką?
Czy chodzi po prostu o to, żeby się z nimi kontaktować i dzięki temu będą indywidualne oferty robić?
W tym tygodniu powinny się pojawić, ale ponoć ceny mają podnieść z tych obecnych, a obecne to od 12k w górę za m2. Także efekt BK2% działa na całego.
Nie ma się co dziwić 12k to takie minimum teraz. Jak ja widze np. Gdzieś niższe jakies 11k to mysle sobie o jaka tania oferta. 

teqnix pisze:E raczej się w tych cenach co się tu pojawiły na forum wyprzeda, przynajmniej te mieszkania do około 50 m. I tak brawa dla deweloperów, że nie robią projektu na same np. 40 metrowe mieszkania bo takie znikają w 2 miesiące a z resztą się i rok bujają. Ludzie już ładnie są finansowo zarżnięci.
Myślę, że nie robią samych 40-metrowych, bo trzyma ich współczynnik miejsc postojowych, a 2 poziomy garażu, to przecież koszty dodatkowe

Cena lokalizacja jest idealna. W zasadzie to teraz najbardziej opłacalna inwestycja. Gdzie teraz cos sensownego kupi za 12k? Alternatywa to Gorka narodowa. To jednym pasuje południa innym polnoc.
Innej konkurencji w tej cenie nie widze
pozdro pisze:Cena lokalizacja jest idealna. W zasadzie to teraz najbardziej opłacalna inwestycja. Gdzie teraz cos sensownego kupi za 12k? Alternatywa to Gorka narodowa. To jednym pasuje południa innym polnoc.
podedworze obok ma dużo lepsza lokalizację i nie ma tylu budynków obok siebie
Poza tym, kawałek jest do tramwajów, czy ja wiem czy to taka szałowa lokalizacja
Dlatego podedworze jest już sprzedane 

Zostaje jeszcze czekać Ew na ekopark i na inwestycje na bochenka ale kiedy? Co i jak? Narazie cisza. Sam chce za ok 2-3 lata kupić mieszkanie w okolicach Bochenka takie 4 pokojowe ok 80m2 ale jak patrzę na ceny to masakra…
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”