Gocha1991 pisze:Ja ogólnie rozglądam się za mieszkaniem Ok 100m i powiem szczerze ze już chyba wszystkie inwestycje sprzegladnełam, inwestycja ta nie jest zła ale patrząc pod rodzine to średnio mieszkać koło biurowców z małym placem zabaw.. atal na dabiu lepsza lokalizacja ale cóż z tego jak tylko są 3 Miezkzania około 100m dodatkowo nie maja już komórek lokatorskich(wszystkie w rezerwacji) niestety w dzisiejszych czasach ciężko znaleźć mieszkankę dla siebie bo albo nie ma komórki albo brak miejsca pod budynkiem do parkowania albo układ mieszkania jest taki ze lepiej się w to nie pakować
Też szukałam bardzo długo mieszkania dla rodziny ok 100m i Fabryczną, gdzieś dawno temu skreśliłam. Jednak po przejrzeniu wszystkich ofert okazuje się, że nie jest tu wcale tak źle. Może fakt, że mieszkam bardzo blisko tej inwestycji sprawił, że patrzę przyjaźniej na tę okolicę

Plac zabaw może będzie mały, ale zaraz obok inwestycji ma powstać park kieszonkowy z fajnym placem zabaw. Dodatkowo do szkoły mniej niż kilometr, 2 fajne przedszkola obok (muszelka i milusie).
W lokalach usługowych Carrefour i jakaś drogeria, więc też szybko wszystko co potrzebne można kupić.
Ogólnie budynek jest oddzielony od ruchliwej ulicy i tramwaju, więc jakoś bardzo głośno też nie powinno być.
Biurowce wbrew pozorom są dobrym sąsiedztwem, bo ludzie pracują cicho i do popołudnia. Więc wieczory i weekendy stoją budynki puste.
Jedynie nie wiadomo co się będzie działo w części hotelowej. Jakis 6 punktów gastronomicznym tam będzie i inne atrakcje, więc to może przyciągać ludzi (muzeum, siłownia, spa)
Żałuję tylko, że balkony takie małe, a tarasy były za +pół miliona drożej

Ah I jeszcze odniosę się do obniżek. Rozmawiałam z kilkoma osobami i na swoim przykładzie też mogę powiedzieć, że deweloper jest baaardzo niechętny do negocjacji cen i są one w okolicach 1-2%