Inwestycja Białoprądnicka Wawel Service Kraków forum, opinie
Odbiory nowych mieszkań od dewelopera Wawel Service w inwestycji Białoprądnicka
no to od poniedziałku podobno odbiory.
Re: Odbiory nowych mieszkań od dewelopera Wawel Service w inwestycji Białoprądnicka
Jeśli ktoś będzie po odbiorze mieszkania, to niech podzieli się swoimi spostrzeżeniami z tego, jak poszło
Ciekawi mnie, jak sobie poradzi ze stanem deweloperskim deweloper Wawel Service przy Białoprądnickiej. Macie zamiar prowadzić odbiór mieszkania od dewelopera wg opisanego tu schematu, kąty, wentylacja, wilgotność itd.? Czy raczej tylko wizualny ogląd?

Re: Inwestycja Białoprądnicka Wawel Service Kraków forum, opinie
Witajcie,
I jak się mieszka w tej inwestycji? Rozważam zakup mieszkania z rynku wtórnego.
Czy bardzo słychać samoloty i pociągi?
I jak się mieszka w tej inwestycji? Rozważam zakup mieszkania z rynku wtórnego.
Czy bardzo słychać samoloty i pociągi?
Jest w porządku. Ja generalnie jestem zadowolony, sam kupiłem z rynku wtórnego i nie narzekam 

Lollollol pisze:Jest w porządku. Ja generalnie jestem zadowolony, sam kupiłem z rynku wtórnego i nie narzekam
A jak oceniasz samą okolicę? Dobrze się mieszka w tum rejonie Krakowa? Jak z usługami w okolicy? Tramwaj jest stamtąd jakoś osiągalny?
Tak, ogólnie w ciągu ostatniego roku komunikacja niesamowicie się poprawiła. Jest tramwaj 5min na piechotę od bloku i otworzyli północna obwodnice Krakowa, do której jedzie się jakieś 3minutki. Także komunikacyjnie bez zarzutu. Żłobki, przedszkola, szkoły w pobliżu. Chyba jedyne czego mi brakuje to większe ilości restauracji 

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”