Dziś widziałem w internecie reklamę, ze startuje sprzedaż nowego osiedla na Bronowicach od Ekopark (nie widzę takiego tematu to zakładam)
Więcej info na oficjalnej stronie: ekopark.pl/forma-otwarta
Osiedle Forma Otwarta Kraków od Ekopark (Bronowice, okolice ulicy Mięsowicza) - opinie na forum
Re: Osiedle Forma Otwarta Kraków od Ekopark (Bronowice, okolice ulicy Mięsowicza) - opinie na forum
kolejna za obszarem IKEI
dość spora inwestycja

dość spora inwestycja

-
Re: Osiedle Forma Otwarta Kraków od Ekopark (Bronowice, okolice ulicy Mięsowicza) - opinie na forum
robcio pisze:Dziś widziałem w internecie reklamę, ze startuje sprzedaż nowego osiedla na Bronowicach od Ekopark (nie widzę takiego tematu to zakładam)
Więcej info na oficjalnej stronie: ekopark.pl/forma-otwarta
podobno ceny od 10k z metra więc całkiem nie najgorzej...
(PS: tak wiem że dla dużej części osób z tego forum powyżej 5k z metra na Bronowicach to dużo)
Nieźle się rozrasta miasto w tamtym kierunku. Jeszcze niedawno tam jakieś niskie domki budowano, jakieś takie szeregówki, a teraz, to już ruszyli na całego z budową bloków. Trochę koniec świata, ale mam wrażenie, ze lepiej niż okolice pomiędzy Zielonkami i Krakowem na Prądniku Białym. No i wystarczy przejść przez górę i dochodzi się do tramwaju ; )
Re: Osiedle Forma Otwarta Ekopark (Bronowice, okolice ulicy Mięsowicza)
Ceny od 11k za metr, pytałam. Do tramwaju z tego co widzę to minimum 2km piechotą.
luc pisze:Nieźle się rozrasta miasto w tamtym kierunku. Jeszcze niedawno tam jakieś niskie domki budowano, jakieś takie szeregówki, a teraz, to już ruszyli na całego z budową bloków. Trochę koniec świata, ale mam wrażenie, ze lepiej niż okolice pomiędzy Zielonkami i Krakowem na Prądniku Białym. No i wystarczy przejść przez górę i dochodzi się do tramwaju ; )
Akurat z tych miejsc o których mówisz jest często dużo bliżej do centrum niż że złocieni / klin które tak się rozbudowują

agnes777 pisze:Ceny od 11k za metr, pytałam. Do tramwaju z tego co widzę to minimum 2km piechotą.
Szybko podnieśli a miało spadać:P
To prawda. Ceny od 11k do 14k. Czyli podobnie jak w Slow City. Skąd jest bliżej do pętli tramwajowej, a tuż obok inwestycji ma powstać pętla autobusowa. Z tego co widziałem Ekopark starannie wykańcza części wspólne i dobrze wyglądają bloki.
agnes777 pisze:Ceny od 11k za metr, pytałam. Do tramwaju z tego co widzę to minimum 2km piechotą.
daniel88 pisze:To prawda. Ceny od 11k do 14k. Czyli podobnie jak w Slow City. Skąd jest bliżej do pętli tramwajowej, a tuż obok inwestycji ma powstać pętla autobusowa.
tzn kolo slow city ma powstac petla autobusowa? w ktorym miejscu?
Obok trasy Wolbromskiej

humbak pisze:daniel88 pisze:To prawda. Ceny od 11k do 14k. Czyli podobnie jak w Slow City. Skąd jest bliżej do pętli tramwajowej, a tuż obok inwestycji ma powstać pętla autobusowa.
tzn kolo slow city ma powstac petla autobusowa? w ktorym miejscu?

agnes777 pisze:Do tramwaju z tego co widzę to minimum 2km piechotą.
W ogóle myślenie o codziennych dojazdach z tej lokalizacji tramwajem, to chyba lekka przesada. Zbyt daleko jest, zostaje tylko autobus, a drogi w okolicy lubią się korkować.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”