Osiedle Forma Otwarta Kraków od Ekopark (Bronowice, okolice ulicy Mięsowicza) - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
robcio

Osiedle Forma Otwarta Kraków od Ekopark (Bronowice, okolice ulicy Mięsowicza) - opinie na forum

Postautor: robcio » 19 kwie 2023, 13:38

Dziś widziałem w internecie reklamę, ze startuje sprzedaż nowego osiedla na Bronowicach od Ekopark (nie widzę takiego tematu to zakładam)

Więcej info na oficjalnej stronie: ekopark.pl/forma-otwarta

Mar G

Re: Osiedle Forma Otwarta Kraków od Ekopark (Bronowice, okolice ulicy Mięsowicza) - opinie na forum

Postautor: Mar G » 19 kwie 2023, 14:31

kolejna za obszarem IKEI

dość spora inwestycja

Obrazek

JanuszBiznesu

Re: Osiedle Forma Otwarta Kraków od Ekopark (Bronowice, okolice ulicy Mięsowicza) - opinie na forum

Postautor: JanuszBiznesu » 19 kwie 2023, 14:32

robcio pisze:Dziś widziałem w internecie reklamę, ze startuje sprzedaż nowego osiedla na Bronowicach od Ekopark (nie widzę takiego tematu to zakładam)

Więcej info na oficjalnej stronie: ekopark.pl/forma-otwarta

podobno ceny od 10k z metra więc całkiem nie najgorzej...
(PS: tak wiem że dla dużej części osób z tego forum powyżej 5k z metra na Bronowicach to dużo)

luc

Postautor: luc » 19 kwie 2023, 14:56

Nieźle się rozrasta miasto w tamtym kierunku. Jeszcze niedawno tam jakieś niskie domki budowano, jakieś takie szeregówki, a teraz, to już ruszyli na całego z budową bloków. Trochę koniec świata, ale mam wrażenie, ze lepiej niż okolice pomiędzy Zielonkami i Krakowem na Prądniku Białym. No i wystarczy przejść przez górę i dochodzi się do tramwaju ; )

agnes777

Re: Osiedle Forma Otwarta Ekopark (Bronowice, okolice ulicy Mięsowicza)

Postautor: agnes777 » 19 kwie 2023, 16:11

Ceny od 11k za metr, pytałam. Do tramwaju z tego co widzę to minimum 2km piechotą.

Martab

Postautor: Martab » 19 kwie 2023, 16:11

luc pisze:Nieźle się rozrasta miasto w tamtym kierunku. Jeszcze niedawno tam jakieś niskie domki budowano, jakieś takie szeregówki, a teraz, to już ruszyli na całego z budową bloków. Trochę koniec świata, ale mam wrażenie, ze lepiej niż okolice pomiędzy Zielonkami i Krakowem na Prądniku Białym. No i wystarczy przejść przez górę i dochodzi się do tramwaju ; )

Akurat z tych miejsc o których mówisz jest często dużo bliżej do centrum niż że złocieni / klin które tak się rozbudowują :)

agnes777 pisze:Ceny od 11k za metr, pytałam. Do tramwaju z tego co widzę to minimum 2km piechotą.

Szybko podnieśli a miało spadać:P

daniel88

Postautor: daniel88 » 19 kwie 2023, 19:03

To prawda. Ceny od 11k do 14k. Czyli podobnie jak w Slow City. Skąd jest bliżej do pętli tramwajowej, a tuż obok inwestycji ma powstać pętla autobusowa. Z tego co widziałem Ekopark starannie wykańcza części wspólne i dobrze wyglądają bloki.
agnes777 pisze:Ceny od 11k za metr, pytałam. Do tramwaju z tego co widzę to minimum 2km piechotą.

humbak

Postautor: humbak » 19 kwie 2023, 22:43

daniel88 pisze:To prawda. Ceny od 11k do 14k. Czyli podobnie jak w Slow City. Skąd jest bliżej do pętli tramwajowej, a tuż obok inwestycji ma powstać pętla autobusowa.

tzn kolo slow city ma powstac petla autobusowa? w ktorym miejscu?

daniel88

Postautor: daniel88 » 19 kwie 2023, 23:03

Obok trasy Wolbromskiej

humbak pisze:
daniel88 pisze:To prawda. Ceny od 11k do 14k. Czyli podobnie jak w Slow City. Skąd jest bliżej do pętli tramwajowej, a tuż obok inwestycji ma powstać pętla autobusowa.

tzn kolo slow city ma powstac petla autobusowa? w ktorym miejscu?

Obrazek

luc

Postautor: luc » 20 kwie 2023, 10:18

agnes777 pisze:Do tramwaju z tego co widzę to minimum 2km piechotą.

W ogóle myślenie o codziennych dojazdach z tej lokalizacji tramwajem, to chyba lekka przesada. Zbyt daleko jest, zostaje tylko autobus, a drogi w okolicy lubią się korkować.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”