Lokum Siesta ma chyba najpiekniejsze wizualki jakie widzialem! Mieszkancy na rowerach i zero blachozlomu! Widac nadchodzi nowa jakos urbanistyki w Krakowie!

voyager pisze:Jeśli o mnie chodzi, to zastanawiam się jak tam kiedyś będzie z wyjazdem, bo osieli sporo buduje się dookoła, a kiedyś drogi do nich prowadzące od głównych pewnie się zakorkują. Myślicie, że to będzie mankament tej lokalizacjiLiczył ktoś, jaka będzie tam odległość od najbliższego przystanku tramwajowego i ile zajmie potencjalnie dojście do niego
Myślę, że w przyszłości coraz bardziej będzie się liczył dostęp do komunikacji zbiorowej, a coraz mniej będzie się opłacało mieć samochód w mieście, ale to tylko takie przypuszczenia. I jeszcze jedno, kojarzycie, żeby po sąsiedzku były jakieś uciążliwe inwestycje, zakłady itp., co mogłoby później przeszkadzać w użytkowaniu mieszkania
pewka pisze:Podpisałam ostatnio umowę rezerwacyjną, spora część 1 etapu jest już zarezerwowana.
pewka pisze:Budowa ruszyła w maju, stropy nad garażami już są. A jeśli chodzi o wyjazd z osiedla - w pierwszym etapie będzie tylko od Rzemieślniczej, po oddaniu reszty - planują też dojazd do Kobierzyńskiej.
ralfi pisze:A wiesz coś o tym, jak długo mieliby budować całe osiedle Lokum Siesta Kraków, bo pewnie dojazd od kobierzyńskiej będzie powstawał dopiero wtedy, czy może jest on planowany wcześniej
ralfi pisze:Swoją drogą, to ciekawe czy sprawdzał ktoś, jak długo idzie się na przystanek tramwajowy z budowanego osiedla.
ralfi pisze:jak widzisz poziom cen, da się coś negocjować z deweloperem Lokum
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 38 gości