Dzień dobry,
zaczynam wątek osiedla STAWOWA PRZYSTAŃ Kraków dewelopera DES.
Nie znalazłam na forum nic o inwestycji ani deweloperze. Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat samej budowy, rzetelności dewelopera, jakości osiedla i materiałów, etc. Co myślą osoby, które widziały albo rozmawiały ze sprzedażą?
Osiedle na ulicy stawowej w Bronowicach. W okolicy znalazłam jeszcze 3 inwestycje - dwie po sąsiedzku, ale można sie pomylić , wszystkie to nazwa "STAWOWA coś" i jedna na Sosnowieckiej i jest to Osiedle 7 Życzeń.
Pozdrawiam
Stawowa Przystań Kraków / deweloper DES - opinie na forum
Re: Stawowa Przystań Kraków / deweloper DES - opinie na forum
Podbijam pytanie. Szukam mieszkania w tamtym regionie. Boję się trochę 2 poziomowego garażu + bliskość stawu. Nie byłam na miejscu jeszcze więc nie wiem czy to w rzeczywistości wygląda podobnie jak na wizualizacjach ?
Wygląda zupełnie niepodobnie począwszy od tego, że żadnego stawu tam nie ma i nie będzie, ktoś poleciał mocno z tą wizualizacją.
Zastanawia mnie jednak kwestia - co jest strasznego w 2-poziomowym garażu?
bono19 pisze:Wygląda zupełnie niepodobnie począwszy od tego, że żadnego stawu tam nie ma i nie będzie, ktoś poleciał mocno z tą wizualizacją.
Jeśli byłby tam tak blisko staw jak na wizualizacji + podziemny garaż ( i to dwa poziomy) to bałabym się jakiś przecieków.
Kupił ktoś mieszkanie w tej inwestycji? Jakie macie doświadczenia z tym deweloperem? Zastanawiam się nad kupnem 3 pokojowego mieszkania i chciałbym poznać Wasze opinie.
Czy jest na forum ktoś kto obejrzał wszystkie albo prawie wszystkie nowe inwestycje na ulicy Stawowej i ulicy Sosnowieckiej?? Jakie są Wasze porównania?
-
fusion pisze:Czy jest na forum ktoś kto obejrzał wszystkie albo prawie wszystkie nowe inwestycje na ulicy Stawowej i ulicy Sosnowieckiej?? Jakie są Wasze porównania?
Obok inwestycji Stawowa Przystań buduje się jeszcze fronton z: fronton.pl/oferta/osiedle-stawowa
PabloEmilio pisze:fusion pisze:Czy jest na forum ktoś kto obejrzał wszystkie albo prawie wszystkie nowe inwestycje na ulicy Stawowej i ulicy Sosnowieckiej?? Jakie są Wasze porównania?
Obok inwestycji Stawowa Przystań buduje się jeszcze fronton z: fronton.pl/oferta/osiedle-stawowa
Tak, tam są 3 inne obok siebie (fronton, des i imperial) plus na sosnowieckiej jest Osiedle 7 Życzeń (ekopark). Pytanie jakie są Wasze porównania miedzy nimi?
bono19 pisze:Wygląda zupełnie niepodobnie począwszy od tego, że żadnego stawu tam nie ma i nie będzie, ktoś poleciał mocno z tą wizualizacją.
Z garażem kto co lubi

marcin23 pisze:Kupił ktoś mieszkanie w tej inwestycji? Jakie macie doświadczenia z tym deweloperem? Zastanawiam się nad kupnem 3 pokojowego mieszkania i chciałbym poznać Wasze opinie.
Jedyne co mi się obiło o uszy z tym deweloperem to Bronowickie Ogrody i marna jakość wykończenia na tamtym osiedlu. Znajomy dawno temu ogladał tam mieszkanie nowe i podobno problem z oknami i coś tam jeszcze
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”