Stawowa Przystań Kraków / deweloper DES - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
fusion

Stawowa Przystań Kraków / deweloper DES - opinie na forum

Postautor: fusion » 19 gru 2019, 12:47

Dzień dobry,
zaczynam wątek osiedla STAWOWA PRZYSTAŃ Kraków dewelopera DES.

Nie znalazłam na forum nic o inwestycji ani deweloperze. Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat samej budowy, rzetelności dewelopera, jakości osiedla i materiałów, etc. Co myślą osoby, które widziały albo rozmawiały ze sprzedażą?

Osiedle na ulicy stawowej w Bronowicach. W okolicy znalazłam jeszcze 3 inwestycje - dwie po sąsiedzku, ale można sie pomylić , wszystkie to nazwa "STAWOWA coś" i jedna na Sosnowieckiej i jest to Osiedle 7 Życzeń.

Pozdrawiam

malgonia

Re: Stawowa Przystań Kraków / deweloper DES - opinie na forum

Postautor: malgonia » 21 sty 2020, 14:19

Podbijam pytanie. Szukam mieszkania w tamtym regionie. Boję się trochę 2 poziomowego garażu + bliskość stawu. Nie byłam na miejscu jeszcze więc nie wiem czy to w rzeczywistości wygląda podobnie jak na wizualizacjach ?

bono19

Postautor: bono19 » 21 sty 2020, 16:16

Wygląda zupełnie niepodobnie począwszy od tego, że żadnego stawu tam nie ma i nie będzie, ktoś poleciał mocno z tą wizualizacją.
Zastanawia mnie jednak kwestia - co jest strasznego w 2-poziomowym garażu?

malgonia

Postautor: malgonia » 22 sty 2020, 12:27

bono19 pisze:Wygląda zupełnie niepodobnie począwszy od tego, że żadnego stawu tam nie ma i nie będzie, ktoś poleciał mocno z tą wizualizacją.

Jeśli byłby tam tak blisko staw jak na wizualizacji + podziemny garaż ( i to dwa poziomy) to bałabym się jakiś przecieków.

marcin23

Postautor: marcin23 » 30 sty 2020, 9:25

Kupił ktoś mieszkanie w tej inwestycji? Jakie macie doświadczenia z tym deweloperem? Zastanawiam się nad kupnem 3 pokojowego mieszkania i chciałbym poznać Wasze opinie.

fusion

Postautor: fusion » 03 lut 2020, 10:51

Czy jest na forum ktoś kto obejrzał wszystkie albo prawie wszystkie nowe inwestycje na ulicy Stawowej i ulicy Sosnowieckiej?? Jakie są Wasze porównania?

PabloEmilio

Postautor: PabloEmilio » 04 lut 2020, 14:11

fusion pisze:Czy jest na forum ktoś kto obejrzał wszystkie albo prawie wszystkie nowe inwestycje na ulicy Stawowej i ulicy Sosnowieckiej?? Jakie są Wasze porównania?

Obok inwestycji Stawowa Przystań buduje się jeszcze fronton z: fronton.pl/oferta/osiedle-stawowa

fusion

Postautor: fusion » 06 lut 2020, 16:55

PabloEmilio pisze:
fusion pisze:Czy jest na forum ktoś kto obejrzał wszystkie albo prawie wszystkie nowe inwestycje na ulicy Stawowej i ulicy Sosnowieckiej?? Jakie są Wasze porównania?

Obok inwestycji Stawowa Przystań buduje się jeszcze fronton z: fronton.pl/oferta/osiedle-stawowa

Tak, tam są 3 inne obok siebie (fronton, des i imperial) plus na sosnowieckiej jest Osiedle 7 Życzeń (ekopark). Pytanie jakie są Wasze porównania miedzy nimi?

fusion

Postautor: fusion » 06 lut 2020, 17:00

bono19 pisze:Wygląda zupełnie niepodobnie począwszy od tego, że żadnego stawu tam nie ma i nie będzie, ktoś poleciał mocno z tą wizualizacją.

Z garażem kto co lubi ;) Większe szanse na zaparkowanie jak jest 2 poziomowy. Z drugiej strony trochę straszny mechanizm, wysiaść i wysiaąść z dziećmi, zakupami. Drugi minus dla mnie to, że trzeba czekać aż Twoja platrofma zjedzie albo wyjedzie na poziom ruchu, czy jak to nazwać (jak winda z autem będzie na normalnym poziomie).

fusion

Postautor: fusion » 06 lut 2020, 17:04

marcin23 pisze:Kupił ktoś mieszkanie w tej inwestycji? Jakie macie doświadczenia z tym deweloperem? Zastanawiam się nad kupnem 3 pokojowego mieszkania i chciałbym poznać Wasze opinie.

Jedyne co mi się obiło o uszy z tym deweloperem to Bronowickie Ogrody i marna jakość wykończenia na tamtym osiedlu. Znajomy dawno temu ogladał tam mieszkanie nowe i podobno problem z oknami i coś tam jeszcze

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”