Kolejne etapy osiedla Skwer Harmonia w Krakowie / deweloper Atal

Forum dla osób, które już kupiły, chcą kupić nowe mieszkanie w Krakowie w inwestycji Skwer Harmonia w Krakowie, za którą odpowiada deweloper Atal lub chcą o osiedlu porozmawiać. Zapraszamy do wymiany informacji i opinii na forum.
luc

Kolejne etapy osiedla Skwer Harmonia w Krakowie / deweloper Atal

Postautor: luc » 12 cze 2024, 12:17

Nie wiecie czy deweloper Atal planuje jeszcze jakieś kolejne etapy osiedla Skwer Harmonia w Krakowie, czy na tym co zbudował, już poprzestanie? Jak to ma wyglądać, obi mają jeszcze jakieś działki po sąsiedzku, czy to już wszystko, co tam miało zostać wybudowane?

Mercy

Re: Kolejne etapy osiedla Skwer Harmonia w Krakowie / deweloper Atal

Postautor: Mercy » 15 cze 2024, 21:09

Kiedyś pytałem w biurze to maja gdzieś tam w pobliżu tereny ale nic więcej się nie dowiedziałem czy to w bezpośrednim sąsiedztwie czy nie

krkm

Postautor: krkm » 26 sie 2024, 13:41

Tak, Atal planuje kolejne etapy. z tego co widzę pod koniec lipca został złożony wniosek o pozwolenie na budowę kolejnych budynków jednorodzinnych i wielorodzinnych.

https://wyszukiwarka.gunb.gov.pl/wniose ... 6929e489c/

dylemat

Postautor: dylemat » 26 sie 2024, 23:51

krkm pisze:Tak, Atal planuje kolejne etapy. z tego co widzę pod koniec lipca został złożony wniosek o pozwolenie na budowę kolejnych budynków jednorodzinnych i wielorodzinnych.

Dzięki za wrzucenie informacji, czyli wychodzi na to, że nadal miasto będzie się rozrastało w tej okolicy. Ciekawe, czy stylistyką mocno nawiążą do tego, co już wybudowali, czy w nowy sposób podejdą do tematu. Jak ktoś ma więcej informacji, to chętnie się dowiem co dalej i kiedy? Ktoś pytał w Atalu, kiedy planują sprzedaż?

luc

Postautor: luc » 10 mar 2025, 23:50

Wiadomo nie od dzisiaj, ale moim zdaniem warto pokazać, jak będzie wyglądał kolejny etap osiedla Skwer Harmonia w Krakowie.

Obrazek
Wizualizacja: deweloper Atal

Te domki, to miejscami nawet ciekawiej niż w przypadku pierwszego etapu. Ale czy tylko ja nie mogę znaleźć ich planu na stronie?

luc

Postautor: luc » 10 mar 2025, 23:53

A poza domkami, mają być także 3-piętrowe bloki, czyli też podobnie, jak do tej pory, choć pewnie same takie domki byłyby lepsze.

Obrazek
Wizualizacja: deweloper Atal

Czy tylko ja nie mogę znaleźć rozkładów mieszkań z drugiego etapu? One w ogóle są pokazane, czy udostępniają je tylko na prośbę, tj. wysłanie formularza kontaktowego?

magiera

Postautor: magiera » 16 kwie 2025, 15:22

Nie wiem czy to o to chodzi ale zdaje się wcześniej było podobnie, moim zdaniem widać je po kliknięciu myszką na konkretny budynek

Wróć do „Skwer Harmonia Kraków od Atal - forum mieszkańców osiedla”