Po prawej Cmentarz Batowicki, a po lewej ogrodzenie placu budowy i widać też budowany blok.
Dobre sąsiedztwo, czy to jednak może być uciążliwe, jak sądzicie?
bohom pisze:Od jakiego poziomu tu startowała sprzedaż? Widziałem, że teraz mają jakieś mieszkania w promocji i ceny nawet 12 900 zł/m2 - to jest jakiś realny upust względem cen oferowanych wcześniej? Czy 12 900 to sensowna cena, jak na to miejsce?
michok pisze:bohom pisze: (...) w okolicy spacerkiem żadnego lepszego sklepu, miejsca gdzie można wyjść. Odpowiedz sobie sam.
michok pisze:bohom pisze:Od jakiego poziomu tu startowała sprzedaż? Widziałem, że teraz mają jakieś mieszkania w promocji i ceny nawet 12 900 zł/m2 - to jest jakiś realny upust względem cen oferowanych wcześniej? Czy 12 900 to sensowna cena, jak na to miejsce?
13 tysięcy naprzeciwko cmentarza, przy ruchliwej drodze, bez sensownego chodnika i drogi rowerowej. w okolicy spacerkiem żadnego lepszego sklepu, miejsca gdzie można wyjść. Odpowiedz sobie sam.
michok pisze:bohom pisze:Od jakiego poziomu tu startowała sprzedaż? Widziałem, że teraz mają jakieś mieszkania w promocji i ceny nawet 12 900 zł/m2 - to jest jakiś realny upust względem cen oferowanych wcześniej? Czy 12 900 to sensowna cena, jak na to miejsce?
13 tysięcy naprzeciwko cmentarza, przy ruchliwej drodze, bez sensownego chodnika i drogi rowerowej. w okolicy spacerkiem żadnego lepszego sklepu, miejsca gdzie można wyjść. Odpowiedz sobie sam.
bohom pisze:michok pisze:bohom pisze:Od jakiego poziomu tu startowała sprzedaż? Widziałem, że teraz mają jakieś mieszkania w promocji i ceny nawet 12 900 zł/m2 - to jest jakiś realny upust względem cen oferowanych wcześniej? Czy 12 900 to sensowna cena, jak na to miejsce?
Taka ciekawostka, tym razem, jak byłem na ich stronie, to wyświetlił mi się popup, z mieszaniem za 11 900 zł/m2. Pewnie gdyby sprzedaż szła dobrze, to nie pokazywaliby na stronie takich cen. Ciekawe czy to zejdzie tam jeszcze niżej. I ciekawe, za ile tam się realnie mieszkania sprzedają.
Nowy pisze:A tu mniej więcej widać, jak usytuowana jest ta inwestycja względem cmentarza.
Po prawej Cmentarz Batowicki, a po lewej ogrodzenie placu budowy i widać też budowany blok.
Dobre sąsiedztwo, czy to jednak może być uciążliwe, jak sądzicie?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 31 gości