W miejscu wyburzonego biurowca Mix Group przy ul. Łagiewnickiej 33A, zaczynają powstawać fundamenty nowej inwestycji.
Na banerze reklamowy widnieje nazwa “Novy Mateczny”.
Novy Mateczny Kraków (ul. Łagiewnicka 33A dawny Mix Group) / opinie na forum
Re: Novy Mateczny Kraków (ul. Łagiewnicka 33A dawny Mix Group) / opinie na forum
0_p4n13 pisze:Na banerze reklamowy widnieje nazwa “Novy Mateczny”.
A kto figuruje na nim jako deweloper czy inwestor? Jest tam gdzieś jakaś tablica informacyjna, której zdjęcie mógłbyś wrzucić na forum? Dobrze kojarzę, że to takie tereny biurowe, z dużymi parkingami, bo sąsiedzku ze starymi biurowcami Bumy przy Wadowickiej?
-
Re: Novy Mateczny Kraków (ul. Łagiewnicka 33A dawny Mix Group) / opinie na forum
Inwestorem jest MIX BIURA SP. Z O. O. SP. K..
Sprzedaż miała ruszyć we wrześniu, ale ewidentnie nie ruszyła. Na razie można dopisać się do listy mailingowej, na którą mają wysłać informacje jak to się wydarzy.
p.ewka pisze:Sprzedaż miała ruszyć we wrześniu, ale ewidentnie nie ruszyła. Na razie można dopisać się do listy mailingowej, na którą mają wysłać informacje jak to się wydarzy.
Czy możesz podesłać, gdzie można zapisać się na te listę?
Ja zadzwoniłam na numer z tablicy informacyjnej i podali mi adres mailowy: Info@mixbiura.pl
novymateczny.pl
strona wleciała
strona wleciała
-
Ceny pewnie od 16k+ 

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”