misgos pisze:latarnik pisze:Wygląda że dla naszego uśmiechniętego rządu głos opinii publicznej nie liczy się wcale.
Wręcz przeciwnie - KO miała kredyt 0% w programie i "opinia publiczna" zadecydowała w wyborach, nie wiem jak inne partie. Żeby nie było - jestem przeciwnikiem jakichkolwiek dopłat do czegokolwiek, ale to co piszesz to zwykła próba manipulacji.nelson pisze:A ja liczyłem na mieszkania rzędu 9-10 tyś w stanie dewelopreskim w Krakowie
Dobre. To teraz wyobraź sobie, że z dnia na dzień deweloperzy robią przecenę i sprzedają mieszkania po 9 tys. za metr. Zgadnij, co by się stało?
Misgos to o czym Ty opowiadasz to manipulacja. Wystarczy sprawdzić poparcie dla programu wśród społeczeństwa. To że ktoś na daną partię nie oznacza że popierał 100% jej założeń programowych. To zupełnie niezależne rzeczy. Z 100 konkretów o których wspomniałeś PO nie spełniło w pełni nawet kilku. Wszystko co napisałem jest zgodne z stanem aktualnym. Jeśli uważasz że Polacy zagłosowali za programem którego jawnym celem jest wzrost cen mieszkań i wzrost podaży (a nie popytu) a takie cele zostały ujawnione przez naszych uśmiechniętych rządzących w ostatnich dniach to nie mam więcej pytań