KONIEC 2024 r.
jacyś deweloperzy w Krakowie oferują systemy płatności 10/90 lub 20/80 ?
Promocje krakowskich deweloperów 2025 / 2024 / 2023 / 2022 / promocje przy zakupie mieszkań w Krakowie
Re: Promocje krakowskich deweloperów 2022 / promocje przy zakupie mieszkań w Krakowie
Jeśli chodzi o promocje, to podczas dni otwartych w inwestycji Vido deweloper Ekopark oferował zniżkę 100 000 zł na wybrane mieszkania. Nie, żeby po tej zniżce zrobiły się tanie, bo chodziło o większe lokale.
Re: Promocje krakowskich deweloperów 2022 / promocje przy zakupie mieszkań w Krakowie
O 99 000 tys. zł taniej mieszkania sprzedaje też Matexi przy Portoej w Krakowie. Nie wiem jakie i nie wiem ile ich jest, ale dawno takich ofert nie widziałem. Wygląda jakby zaczynało się konkurowanie ceną.
Re: Promocje krakowskich deweloperów 2024 / promocje przy zakupie mieszkań w Krakowie
Deweloper Re-Bau reklamuje na stronie też promocję w inwestycji Apartamenty Gdyńska w Krakowie, i to nie tylko obniżka ceny metra kwadratowego, ale też miejsce postojowe gratis i instalacja pod klimatyzację. Z reklamy, którą mają na stronie, to:
Choć nawet po obniżeniu ceny, to mam wrażenie, że jest tam jednak dosyć drogo, ale może to tylko moja subiektywna opinia.
7% rabatu dla mieszkań zakupionych do 31.10.2024 r.
Miejsce postojowe do mieszkań 3-4 pokojowych gratis.
Instalacja do montażu klimatyzacji w cenie mieszkania.
Kup mieszkanie nawet o 163.900 zł taniej!
Choć nawet po obniżeniu ceny, to mam wrażenie, że jest tam jednak dosyć drogo, ale może to tylko moja subiektywna opinia.
Re: Promocje krakowskich deweloperów 2024 / promocje przy zakupie mieszkań w Krakowie
Widziałem też, że w inwestycji Strzelców 28 Kraków reklamują mieszkania w promocyjnej cenie nawet 12 900 zł/m2. Nie wiem od ilu tam startowała sprzedaż, ale pewnie ma to być cena okazyjna. A czy jest, to nie wiem do końca.
Re: Promocje krakowskich deweloperów 2024 / 2023 / 2022 / promocje przy zakupie mieszkań w Krakowie
To jeszcze nowa promocja na mieszkania w Krakowie się pojawiła przy Strzelców 28, teraz reklamują się hasłem
Tak samo, jak łatwo się kiedyś ceny podnosiło, tak samo łatwo teraz się je obniża. Ciekawe, czy podnieśli przed obniżką, ktoś się orientuje, jak to wyglądało? Szkoda, że ten rynek jest taki mętny i nie ma jakichś rejestrów cen.
Tylko do końca roku!
Pomniejsz cenę każdego m2 o 800 zł i zgarnij dodatkowy rabat odwiedzając biuro sprzedaży
*Oferta dla mieszkań powyżej 60 m2
Tak samo, jak łatwo się kiedyś ceny podnosiło, tak samo łatwo teraz się je obniża. Ciekawe, czy podnieśli przed obniżką, ktoś się orientuje, jak to wyglądało? Szkoda, że ten rynek jest taki mętny i nie ma jakichś rejestrów cen.
Re: Promocje krakowskich deweloperów 2024 / 2023 / 2022 / promocje przy zakupie mieszkań w Krakowie
Przyszedl jakis sms, ze Murapol daje znizke 20%
Faktycznie - czyżby lawina rusza

-
Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”