Clou Lindego Kraków / deweloper Megapolis - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
karamba

Re: Clou Lindego Kraków / deweloper Megapolis - opinie na forum

Postautor: karamba » 11 gru 2024, 13:14

syforce pisze:
karamba pisze:
mrk1 pisze:Ceny odklejone od rzeczywistości. W tym miejscu, w takim otoczeniu ceny np. 3-pokojowych mieszkań zaczynają się od 17500,00 zł/m2, a mniejszych w okolicy 19000,00 zł/m2, garaż 89000,00 zł, na platformie 49500,00 zł. Do pętli tramwajowej jakieś 10 minut pieszo.

... No i Noho przede wszystkim już stoi.
Jak za etap przed dziurą w ziemi, to faktycznie mogłoby być taniej.

Nie spotkałem się z praktyką, w której deweloperzy oferują niższe ceny w przedsprzedaży

realista

Postautor: realista » 11 gru 2024, 13:27

karamba pisze:
syforce pisze:
karamba pisze:... No i Noho przede wszystkim już stoi.
Jak za etap przed dziurą w ziemi, to faktycznie mogłoby być taniej.

Nie spotkałem się z praktyką, w której deweloperzy oferują niższe ceny w przedsprzedaży

nie no, wiadomo, w przedsprzedaży mieszkania są droższe dlatego się ją robi by nikt nie kupił, potem deweloper wprowadza do oficjalnej sprzedaży już taniej, potem oczywiście im bliżej ukończenia budynku tym jeszcze tańsze mieszkania rzecz jasna

traker

Postautor: traker » 24 kwie 2025, 9:20

Położenie tej inwestycji gorzej niż średnie, po drugiej stronie jakieś komunistyczne kominy kotłowni, stare pakamery i warsztaty , giełda RTV,kwiatowa i staroci, dużo menelstwa chodzi i patrzy co by przytulić , bardziej mi odpowiada NOHO Lindego ...

humbak

Postautor: humbak » 24 kwie 2025, 14:47

nie wiem jak aktualnie ceny, ale startowali ze zdecydowanie przesadzonymi cenami i wcale mnie nie dziwi ze malo co poszlo - glownie te wedlug mnie jedyne atrakcyjne tam mieszkania z tarasami na ostatnich pietrach

karamba

Postautor: karamba » 17 maja 2025, 13:27

traker pisze:Położenie tej inwestycji gorzej niż średnie, po drugiej stronie jakieś komunistyczne kominy kotłowni, stare pakamery i warsztaty , giełda RTV,kwiatowa i staroci, dużo menelstwa chodzi i patrzy co by przytulić , bardziej mi odpowiada NOHO Lindego ...

Noho wykupiło już 60% powierzchni tych terenów przy giełdzie. Idę o zakład, że ta okolica zmieni się w ciągu najdalej kilku lat i nie zostanie tam ani jeden magazyn. Zresztą już wiadomo, że obok siedziby spóldzielni Widok gdzie stoi taki stary budynek będzie coś nowego bo najemca budynku ma umowę , która się kończy za 2 lata. No ale ceny wysokie - pytanie bardziej jest nie o lokalizację tylko o standard budynku w związku z tym

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”