Cosmo Chorzow / Buildman & RMI Development - opinie na forum

Przykłady ciekawych inwestycji i osiedli mieszkaniowych budowanych w innych polskich miastach (Gdańsk, Poznań, Wrocław, Szczecin, Rzeszów, Olsztyn, Gdynia itp.) i województwach. Także ważne inwestycje infrastrukturalne.
misiu_97

Cosmo Chorzow / Buildman & RMI Development - opinie na forum

Postautor: misiu_97 » 31 gru 2024, 17:07

Co myślicie o tej inwestycji. Ceny w miarę a i okolica super. Park śląski, Katowice , tramwaj itd.
Wygląda naprawdę nieźle .

totalnykosmos.pl/pl

Master

Re: Cosmo Chorzow / Buildman & RMI Development - opinie na forum

Postautor: Master » 01 sty 2025, 23:36

misiu_97 pisze:Wygląda naprawdę nieźle .

Faktycznie robi wrażenie, choć nieźle odjechali z tymi latającymi spodkami na wizualizacji : D

Obrazek
Wizualizacja: deweloper Buildman & RMI Development

Ale jeśli wyjdzie to tak, jak pokazują na tych grafikach, to może być całkiem ciekawy budynek. Z tego co widziałem, to do mieszkań przynależą też bardzo duże balkony / tarasy, więc pod tym względem bardzo w porządku prezentuje się inwestycja Cosmos w Chorzowie. W mieszkaniach duże przeszklenia, więc pewnie będą całkiem jasne przy odpowiedniej wystawie. Bardzo sensownie to wygląda.

Master

Re: Cosmo Chorzow / Buildman & RMI Development - opinie na forum

Postautor: Master » 01 sty 2025, 23:39

No i do tego ceny, znacznie poniżej 10 tys. zł na m2, choć patrzyłem na większe mieszkania.

Obrazek
Wizualizacja: deweloper Buildman & RMI Development

Jak dla mnie, to całkiem kosmicznie. Ciekawe, z czego te belki na zewnątrz, czy to żelbet czy jakieś konstrukcje stalowe. Chętnie bym zobaczył, jak będzie gotowe, czy będzie to przystawało do pokazanych wizualizacji, bo jednak trzeba przyznać, że są całkiem artystyczne.

Wróć do „Ciekawe inwestycje mieszkaniowe i inne w polskich miastach i województwach”