Przyszli mieszkańcy osiedla Prądnik Nowy w Krakowie

Zapraszam mieszkańców inwestycji Prądnik Nowy od CP RE do zakładania tematów dotyczących ich osiedla. Miejsca parkingowe, problemy osiedla, nowe etapy inwestycji, wspólnota mieszkaniowa itp.
neo

Przyszli mieszkańcy osiedla Prądnik Nowy w Krakowie

Postautor: neo » 06 lut 2016, 20:08

Witam wszystkich, jako że zebrało się nas już kilka osób na tym forum, to napisałem do jego administratora prośbę o to, czy nie dałoby się tu stworzyć dla nas osobnego forum mieszkańców osiedla Prądnik Nowy i jak widać jest :) Chyba nie było sensu zakładać go nigdzie na zewnątrz, skoro wygląda na to, że mamy tu już niemało osób planujących zakup mieszkania. To w takim razie kto już kupił nowe mieszkanie w tej inwestycji na Prądniku Białym i wie, że będzie w niej mieszkań w przyszłości :?: Zapraszam do zapoznawania się i zakładania nowych tematów. Z tej strony Marcin - pozdrawiam wszystkich :!:

MarianŁącz

Re: Przyszli mieszkańcy osiedla Prądnik Nowy w Krakowie

Postautor: MarianŁącz » 09 lut 2016, 15:03

Witam wszystkich, ja kilka tygodni temu zostałem właścicielem jednego z mieszkań:) Klatka C. W miarę posiadania jakichś informacji będę wspomagał niezdecydowanych :) Pozdrawiam.

mmm

Postautor: mmm » 09 lut 2016, 16:44

MarianŁącz pisze:Witam wszystkich, ja kilka tygodni temu zostałem właścicielem jednego z mieszkań:) Klatka C. W miarę posiadania jakichś informacji będę wspomagał niezdecydowanych :) Pozdrawiam.

A które piętro? :)

MarianŁącz

Postautor: MarianŁącz » 09 lut 2016, 18:18

Miało być trzecie, wyszło piętro niżej :)

mmm

Postautor: mmm » 09 lut 2016, 20:48

MarianŁącz pisze:Miało być trzecie, wyszło piętro niżej :)

No to będziemy sąsiadami z klatki, bo inne piętro.

Lidia P.

Postautor: Lidia P. » 18 lut 2016, 12:35

Witam, czy udało się komuś wynegocjować niższą cenę mieszkania? Jeśli tak, to o jak duża to zniżka? Jakich argumentów użyliście przy negocjacji?
pozdrawiam i gratuluję zakupu mieszkań w świetnej lokalizacji

mmm

Postautor: mmm » 18 lut 2016, 17:24

Lidia P. pisze:Witam, czy udało się komuś wynegocjować niższą cenę mieszkania? Jeśli tak, to o jak duża to zniżka? Jakich argumentów użyliście przy negocjacji?
pozdrawiam i gratuluję zakupu mieszkań w świetnej lokalizacji

Nie negocjowałam, cena za metr była niższa niż obecnie i dość konkurencyjna, nie pomyślałam nawet o negocjacji.

Selavi

Postautor: Selavi » 19 lut 2016, 10:48

Witam obecnych i przyszłych mieszkańców :-)
Pozdrawiam

didiona

Postautor: didiona » 01 mar 2016, 16:27

Witam Mieszkancow!
Tak, my próbowalismy negocjowac, ale niestety nie udalo sie zejsc z ceny ze wzgledu na duze zainteresowanie. To bylo jeszcze przed nowym rokiem i zapowiadano nam, ze od nowego roku cena mial wzrosnac i tak tez sie podobno stalo.

neo

Postautor: neo » 02 mar 2016, 10:52

No to jest chyba tak trochę, że jeśli mieszkania schodzą ładnie, to nie ma co cen obniżać, a pewnie można i podnieść, tak jak piszesz @didiona :) Choć szkoda, że mają taką mało elastyczną postawę, bo wiadomo, że kilka procent w dół, to już przynajmniej kilka czy kilkanaście tys. zł... Mam nadzieję, że mieszkania w inwestycji Prądnik Nowy będą warte swojej ceny :geek:

Wróć do „Prądnik Nowy Kraków - forum mieszkańców osiedla”