Bronowickie Ogrody Kraków forum opinie mieszkania Sosnowiecka deweloper DES
Re: Bronowickie Ogrody Kraków forum opinie mieszkania Sosnowiecka deweloper DES
wiadomocos wiecej apropo drobnych usterek? cyz mieszkania sa w takich wymiarach jak kupywali Panstwo ? pozdrawiam
-
Odnosnie Etapu II.
30 DNI od odioru mieszkania , wady nie zostały usuniete(szczegolnie okna ktore sa najwazniejsze)
Z informacji nie wiadomo kiedy nastapi ta naprawa.
Na brame jak i na droge nie liczyłabym do zakonczenia budowu wszytskich bloków, ja juz nie wierze w slowa powtarzane przez dzial sprzedazy.
30 DNI od odioru mieszkania , wady nie zostały usuniete(szczegolnie okna ktore sa najwazniejsze)
Z informacji nie wiadomo kiedy nastapi ta naprawa.
Na brame jak i na droge nie liczyłabym do zakonczenia budowu wszytskich bloków, ja juz nie wierze w slowa powtarzane przez dzial sprzedazy.
Myślę, że o drogę nie ma się co pieklić. Nie widzę sensu kłaść kostki/asfaltu patrząc na to jakie ciężkie maszyny się po niej poruszają.
kiedy deweloper zamierza napraic okna itd?
Jak deweloper zamierza naprawić uszkodzone okna (porysowane szyby, uszkodzona stolarka okienna) ?
czy okna będą nosiły ślady naprawy ? a tym samym ich wartość spadnie, czy zostaną wymienione na nowe ?
Można odnieść wrażenie, że temat okien dotyczy wszystkich mieszkań ?
Nierówne ściany, kąty itp., chyba też ?
Co w sytuacji gdy deweloper nie zdąży w ciągu 30 dni naprawić wykazanych w protokole zdawczo-odbiorczym usterek ?
Myślę, że są to bardzo istotne informacje, dla nas jak i potencjalnych klientów.
Pozdrawiam
czy okna będą nosiły ślady naprawy ? a tym samym ich wartość spadnie, czy zostaną wymienione na nowe ?
Można odnieść wrażenie, że temat okien dotyczy wszystkich mieszkań ?
Nierówne ściany, kąty itp., chyba też ?
Co w sytuacji gdy deweloper nie zdąży w ciągu 30 dni naprawić wykazanych w protokole zdawczo-odbiorczym usterek ?
Myślę, że są to bardzo istotne informacje, dla nas jak i potencjalnych klientów.
Pozdrawiam
-
Odnosnie okien niestety od miesiecy nie ma odpowiedzi.
odnosnie 30 dniowego terminu, deweloper przed samym zakonczeniem wysyła pismo odnosnie przedluzenia tego terminu np miesiac.
odnosnie 30 dniowego terminu, deweloper przed samym zakonczeniem wysyła pismo odnosnie przedluzenia tego terminu np miesiac.
Agnieszkaa pisze:Odnosnie okien niestety od miesiecy nie ma odpowiedzi.
a inne wady? krzywe ściany? czy wymiar pomieszczen sie zgadzaly
Agnieszka kupilas mieszkanie? Zadowolona? Mozna sie z toba spotkac..? Kupil3m mieszkanie i mam wiele pytan
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”