Przekazanie nowego mieszkania przez dewelopera Atal - Apartamenty Bajeczna
Przekazanie nowego mieszkania przez dewelopera Atal - Apartamenty Bajeczna
jak w następnym tygodniu odbiorę mieszkanie to napisze co i jak
Pozdrawiam

Re: Przekazanie nowego mieszkania przez dewelopera Atal - Apartamenty Bajeczna
udało Ci się odebrać mieszkanie?
agatellka pisze:jak w następnym tygodniu odbiorę mieszkanie
Ja też chętnie bym się dowiedział, jak idzie przekazywanie nowych mieszkań kupującym przez dewelopera Atal

napewno na centymetry..
ja np. wiem juz, ze wneka kuchenna, ktora miala miec 181 cm w/g rzutu technicznego finalnie ma 177cm. Ten "maly poslizg" w efekcie uniemozliwi mi zabudowanie tej wneki lodowka, piekarnikiem i regularna szafka (60+60+60). Nie za bardzo wiem co mam w tej sytuacji zrobic..
ja np. wiem juz, ze wneka kuchenna, ktora miala miec 181 cm w/g rzutu technicznego finalnie ma 177cm. Ten "maly poslizg" w efekcie uniemozliwi mi zabudowanie tej wneki lodowka, piekarnikiem i regularna szafka (60+60+60). Nie za bardzo wiem co mam w tej sytuacji zrobic..
odebrałam z tego co wiem jako pierwsza
Troche usterek było , ale nie dużo... maja je naprawić.
Korzystałam z firmy, która pomogła mi w odbiorze, zobaczyli usterki które bym sama nie zobaczyła. Pytania na priv
Troche usterek było , ale nie dużo... maja je naprawić.
Korzystałam z firmy, która pomogła mi w odbiorze, zobaczyli usterki które bym sama nie zobaczyła. Pytania na priv

Witam wszystkich sąsiadów! 
Nawiązując już do odebranego mieszkania i usterek, czy przedstawiciele dewelopera określili w jakim czasie naprawią wszystkie usterki?
Wiem, że na innych inwestycjach można było prosić o zwrot kosztów i naprawę we własnym zakresie, czy tutaj była taka możliwość?
PS. Mieszkanie było w stanie deweloperskim, czy wykończone Atal Design?

Nawiązując już do odebranego mieszkania i usterek, czy przedstawiciele dewelopera określili w jakim czasie naprawią wszystkie usterki?
Wiem, że na innych inwestycjach można było prosić o zwrot kosztów i naprawę we własnym zakresie, czy tutaj była taka możliwość?
PS. Mieszkanie było w stanie deweloperskim, czy wykończone Atal Design?
A powierzchnia mieszkania się zgadzała?
Niech się dobrze mieszka
Niech się dobrze mieszka

Metraż- dzień wcześnie dostałam maila ze troche jest więcej i dopłaciłam. Prz odbiorze metraz sie zgadzał. Odbiór był w stanie deweloperskim.
Usterki mają od jutra usuwać- Atal
Usterki mają od jutra usuwać- Atal
-
Mozesz podac nazwe firmy, ktora pomogla w odbiorze? nie wiem czemu, ale nie moge wyslac wiadomosci prywatnej
a korzystałam z tej firmy: odbiormieszkaniakrakow.wordpress.com znalazłam ich w internecie. Polecam
(faktycznie nie da się wysyłać wiadomości)
(faktycznie nie da się wysyłać wiadomości)
Wróć do „Bajeczna Apartamenty Kraków od Atal - forum mieszkańców osiedla”