Craft Zabłocie Kraków / deweloper Cordia - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
micho88

Re: Craft Zabłocie Kraków / deweloper Cordia - opinie na forum

Postautor: micho88 » 26 lut 2025, 0:20

sprzedaż bardzo słaba. Ale to pokazuje, że przeliczyli się z cenami. Brak parkingu na zewnątrz też robi swoje.
Hitem jest fakt, że ktoś podjął decyzję otwarcia wyższych pięter w innym czasie i od ponad pół roku chyba nic się nie sprzedało. Mam wrażenie, że te mieszkania, które są wyłączone ze sprzedaży nie są sprzedane ale po prostu wyłączone na razie ze sprzedaży. Choć mogę się mylić.

wojdyla1980

Postautor: wojdyla1980 » 26 lut 2025, 8:54

micho88 pisze:sprzedaż bardzo słaba. Ale to pokazuje, że przeliczyli się z cenami. Brak parkingu na zewnątrz też robi swoje.
Hitem jest fakt, że ktoś podjął decyzję otwarcia wyższych pięter w innym czasie i od ponad pół roku chyba nic się nie sprzedało. Mam wrażenie, że te mieszkania, które są wyłączone ze sprzedaży nie są sprzedane ale po prostu wyłączone na razie ze sprzedaży. Choć mogę się mylić.

ja nie napisałem o tym, a w sumie to też by dużo zmieniło, jak Ci się chce to napisz w uwagach że deweloperzy powinni mieć obowiązek udostępniania do sprzedaży wszystkich mieszkań, żeby nie mogli tym manipulować

tutaj link do konsultacji społecznych o obowiązku ujawniania cen
https://www.sejm.gov.pl/sejm10.nsf/agent.xsp?symbol=KONSULTACJE_PROJEKTY&NrKadencji=10&Wsk=T

micho88

Postautor: micho88 » 08 maja 2025, 18:50

Czy ma ktoś informację wygląda obecnie sytuacja z budową ? Jak się sprawy mają prawnie oraz jaki jest stan ?

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”