Miesięczny koszt utrzymania miejsca powstojowego w garażu - Piasta Towers
Miesięczny koszt utrzymania miejsca powstojowego w garażu - Piasta Towers
A ktoś orientuje się jakie mają być koszty miesięczne utrzymania garażu?
Re: Miesięczny koszt utrzymania miejsca powstojowego w garażu - Piasta Towers
Podłączam się do pytania, czy ktoś się już dowiadywał, ile będzie kosztowało miesięcznie utrzymanie miejsca postojowego w garażu podziemnym na osiedlu Piasta Towers
Czasem ceny takiej przyjemności potrafią zaskoczyć, mam nadzieję, że tak nie będzie u nas 

Koszt utrzymania jest wliczony w czynsz i wynosi 14 albo 19 zł tak mi kiedyś powiedziano w biurze
Ciekawe, że utrzymanie miejsca naziemnego jest droższe. Z tego co powiedziano nam w biurze, koszt utrzymania miejsca naziemnego to 28zł.
Hej,
Z tego co pamiętam jak się pytalismy w kwiecień -maj to chyba 30 zł. zobaczymy za jakiś czas
Z tego co pamiętam jak się pytalismy w kwiecień -maj to chyba 30 zł. zobaczymy za jakiś czas
To jest bezsensu. Nie dość ze koszt zakupu był dość spoty to jeszcze wyliczają potem takie kwoty. powinno być to inaczej rozwiązane. A mam też pytanie.-Wiecie może na jakiej zasadzie będzie użytkowanie parkingu naziemnego? chodzi mi dokładnie czy to będzie jakiś szlaban wjazdowy czy może takie słupki z kłódką. Pozdrawiam 

Z informacji jakie dostaliśmy w biurze w maju to opłata miesięczna za stanowisko postojowe na parkingu podziemny wynosi 28 zł.
Z informacji jakie dostaliśmy w biurze w maju to opłata miesięczna za stanowisko postojowe na parkingu podziemny wynosi 28 zł.
Potwierdzam. 28zł będzie doliczone do kwoty czynszu dla osób, które zakupiły miejsce postojowe w garażu podziemnym.
Wróć do „Piasta Towers (Inter-Bud) w Krakowie - forum mieszkańców osiedla”