Podedworze 11 Kraków od Westa Investments - opinie na forum
Re: Podedworze 11 Kraków od Westa Investments - opinie na forum
Sprzedaż mieszkań wyjątkowo kiepska, właściwie mało co sprzedane
Bardzo kiepska, chociaż mają jeszcze półtora roku na ukończenie budowy.
-
Tomek2025ns
Niestety nie polecam tej inwestycji. Kto to widział żeby w nowej inwestycji która ma zakończyć się prawie w 2027r nie było rowerowni i wózkowni ??? To jest jakieś nieporozumienie. Co mam rower na balkonie trzymać ?? Nie ma komórek dostępnych nie ma piwnicy nic ... Czyli Balkon 
Widać to po podedworzu 9 ludzie trzymają rowery na balonach . Rowery pchają do windy, jeżdżą po klatkach schodowych. Naprawdę warto się zastanowić . Nie wspomnę o normie ocieplenia 62,91 która uniemożliwia wzięcie tańszego kredytu które spełniają budynki Eco.
Monitoringu nie będzie ani w garażu ani przy klatkach nigdzie . Oszczędności przede wszystkim.
Widać to po podedworzu 9 ludzie trzymają rowery na balonach . Rowery pchają do windy, jeżdżą po klatkach schodowych. Naprawdę warto się zastanowić . Nie wspomnę o normie ocieplenia 62,91 która uniemożliwia wzięcie tańszego kredytu które spełniają budynki Eco.
Monitoringu nie będzie ani w garażu ani przy klatkach nigdzie . Oszczędności przede wszystkim.
Na balkonie lepiej się trzyma rower. Nie chciałbym żeby mi z rowerowni ukradli mój sprzęt. 3 rowery za 50k ci ukradną i będzie potem płacz że kradną z rowerowni
-
Tomek2025ns
Jakby był monitoring to by problemu nie było. Ale deweloper postanowił zaoszczędzić kasę i rzeczywiście można kraść do woli. Z drugiej strony może dobrze by dać ludziom wybór a brak pomieszczenia to brak wyboru.
Tomek2025ns pisze:Jakby był monitoring to by problemu nie było. Ale deweloper postanowił zaoszczędzić kasę i rzeczywiście można kraść do woli. Z drugiej strony może dobrze by dać ludziom wybór a brak pomieszczenia to brak wyboru.
Prawie zawsze (oprócz jakichś prestiżowych budynków) monitoring instalują sobie mieszkańcy w porozumieniu z zarządzcą a nie deweloper. Jak stwierdza, że potrzebują i chcą za to płacić to żaden problem. Z 10k na poczatek a potem 2-3 tys/m-c żeby ktos tym administrował. Wychodzi kilkadziesiąt złotych miesięcznie do czynszu i macie monitoring. Ile to ci pomoże jak ci buchną rowerek to już inna sprawa. Najczęściej nic i sprawa zostaje umarzana z powodu nie wykrycia sprawcy.
-
Tomek2025ns
Tak, tak w starym bloku z komuny to napewno. Znajdź mi nową inwestycję, w której nie ma kamer ??? Przecież dla dewelopera to z 200000zl oszczędności. A jak jest monitoring, to zanim ktoś coś ukradnie dwa razy się zastanowi. Dodatkowo na parkingu podziemnym też ludzie do końca bezkarni nie są . Tak więc nie mów mi że płacą za mieszkanie 650 000zl nie powinno być kamer albo rowerowni.
-
trolltroll
pozdro pisze:Na balkonie lepiej się trzyma rower. Nie chciałbym żeby mi z rowerowni ukradli mój sprzęt. 3 rowery za 50k ci ukradną i będzie potem płacz że kradną z rowerowni
Jakbyś mial rower za 50k czy 17k to bys nie gadał o trzymaniu na balkonie. Nikt normalny kto szanuje rower nie trzyma w wilgoci.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”