krtk pisze:Dociekliwy pisze:krtk pisze:Radzę się dobrze zastanowić czy chcecie być klientami drugiej kategorii, tym bardziej przy takiej inwestycji
Czy możesz coś więcej napisać? Czy masz jakieś konkretne uwagi? Co znaczy klient drugiej kategorii? Znaczy, że co? Co to znaczy "przy takiej inwestycji"? Czyli jakiej? Mnie ona interesuje i nie zauważyłem nic niepokojącego. Sprawdzam z różnych stron, bo podoba mi się u nich jedno mieszkanie, a lokalizacja jest super, ale to poważna decyzja i chcę być pewien. Na tym forum na razie nikt nie podał żadnych negatywnych konkretów.
będę chciał porozmawiać z działem marketingu tej inwestycji to skontaktuje się z działem marketingu, uprzedzam - nie skontaktuje się
stały schemat, pojawia się nowy wątek o inwestycji, pojawia się jakiś krytyczny wpis, kilka godzin później rejestruje się "tajemniczy klient", zainteresowany tylko tą inwestycją, i pisze jak popyrtany, co najmniej jakby ktoś mu obrażał matkę
Jestem zaintersoway teamtem zakupu u nich miezkania. Zadaję pytania o konkretne doświadczenia bo znalzzłem to forum. W okolicy są tylko trzy inwestycje koni130 bryksy i m2, a szukam nowego mieszkania na ruczaju.