Hotel / mieszkania na wynajem - budowa przy ul. Lipska Kraków na działce przy przystanku P&R Mały Płaszów / Murapol

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Awatar użytkownika
free66

Re: Hotel / mieszkania na wynajem - budowa przy ul. Lipska Kraków na działce przy przystanku P&R Mały Płaszów / Murapol

Postautor: free66 » 09 lis 2025, 15:15

Cwana pisze:Czy wiecie czy to już skończona inwestycja? Są gdzieś jakieś ogłoszenia? NigdZie nie znalazłam oferty

Projekt nie będzie w sprzedaży.
:arrow: :D :geek: Bentley prawem, nie towarem.

Cwana

Re: Hotel / mieszkania na wynajem - budowa przy ul. Lipska Kraków na działce przy przystanku P&R Mały Płaszów / Murapol

Postautor: Cwana » 09 lis 2025, 18:14

Yyy, wiem. Ale jak się wynajmuje? Nie ma.ogloszen?

bartekrk

Postautor: bartekrk » 09 lis 2025, 18:36

Jak się spekuluje to się nie sprzedaje, ani nie wynajmuje. To jest "projekt", a nie mieszkania do mieszkania, czego tu ludzie nie rozumieją.

Awatar użytkownika
free66

Postautor: free66 » 09 lis 2025, 19:48

Cwana pisze:Yyy, wiem. Ale jak się wynajmuje? Nie ma.ogloszen?

Nie pamiętam, kto to kupił. Na pewno pojawią się tam mieszkania do wynajęcia, ale możliwe, że jeszcze nie zostały wykończone. Pytaj w lifespot może oni coś wiedzą.
:arrow: :D :geek: Bentley prawem, nie towarem.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”