Osiedle Bociana 5 Kraków / deweloper Archicom - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Nowy

Osiedle Bociana 5 Kraków / deweloper Archicom - opinie na forum

Postautor: Nowy » 08 paź 2025, 8:06

Słuchając radia rano usłyszałem reklamę nowej inwestycji w Krakowie - Bociana 5 od Archicom. Jak można się domyślić, osiedle powstanie przy ul. Bociana, tj. na Prądniku Białym. Jakieś opinie, informacje ontym nowym projekcie deweloperskim?

dylemat

Re: Osiedle Bociana 5 Kraków / deweloper Archicom - opinie na forum

Postautor: dylemat » 04 lis 2025, 23:51

Może to nieco inna część Prądnika Białego w Krakowie, ale tam też wygląda na to, że deweloper Archicom upchnie spory blok w tej okolicy, a pobudowało się tam ich trochę przez ostatnie lata. Ale nie udało mi się zobaczyć listy mieszkań, nie wiem, czy to jakiś problem z przeglądarką, czy jeszcze jej nie wrzucili, mam tylko informacje na ekranie Skontaktuj się z nami i podany numer telefonu.

Ktoś już dział jakie są układy mieszkań i ile kosztuje metr kwadratowy mieszkania w tej inwestycji?

ister

Re: Osiedle Bociana 5 Kraków / deweloper Archicom - opinie na forum

Postautor: ister » 11 lis 2025, 19:26

Mnie wyświetliła się reklama inwestycji Bociana 5 w Krakowie z hasłem:

Na pole bez ruszania auta?

Prawdziwy wyczyn, jak się kupuje mieszkanie w mieście. To tylko pokazuje w jakich lokalizacjach nieraz deweloperzy stawiają swoje inwestycje, tj. w miejscach, gdzie nic nie ma. Chociaż ja nie wiem czy naprawdę tak blisko jest stamtąd na Plac Imbramowski albo Dworek Białoprądnicki, ale może tak właśnie jest.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”