andrzejowo pisze:czyzy pisze:Na wizualizacjach mam wrażenie, że to jednak wyglądało mocno inaczej niż teraz widać na żywo. Niby są tu jakieś gzymsy porobione, wgłębienia na okna itp. ale jednak mogło to być o wiele ciekawie wykończone niż jest to tu zrobione.
To co Develia odwala z tym blokiem razem z Express Konkurent to totalne przegiecie. Inwestycja na wizualizacjach wyglada o NIEBO lepiej. Mysle ze jest to testowanie rynku na ile mozna sobie pozwolic, a niestety wyglada na to ze limitow nie ma. Mam nadzieje ze ludzie ktorzy kupili tam mieszkania oraz odpowiednie organy zglosza te inwestycje i zajma sie takimi praktykami.
Co jeszcze jest ciekawe ze blok obok prezentuje sie o wiele bardziej wiarygodnie co do wizualizacji i jest budowany z tego co sie orientuje przez innego wykonawce. Takze cos tam ewidentnie idzie nie tak. Juz nie mowiac o tym ze Express Konkurent spowodowal pozar na tej budowie. Na dodatek elewacja w brazowym bloku wyglada na skonczona a ZOLTY blok ktory powinien byc skonczony juz w listopadzie nadal nie ma skonczonej elewacji i wyglada na to ze wszystko sie przedluzy bo wydaje mi sie ze prace elewacyjne sa wstrzymane ze wzgledu na zla pogode.
Cyrk na kolkach!
Nic dodać nic ująć, zgłoszenia do UOKiK powinny iść masowo, żeby taka patodeweloperka nie miała więcej miejsca.