Osiedle Bociana 5 Kraków / deweloper Archicom - opinie na forum
Re: Osiedle Bociana 5 Kraków / deweloper Archicom - opinie na forum
Zmodyfikowałem już posta i wpisałem adres mailowy. Jeszcze raz zachęcam do kontaktu.
A jakiej wysokości zniżkę można dostać?
Natomiast sam blok taki sobie, wygląda na dużo niewielkich mieszkań, niewielkie balkony, za to jest ich dużo. Co to jest na dachu, jakieś panele fotowoltaiczne albo solarne podgrzewanie wody? Okna wysokie, szkoda, że zaplanowali jeszcze ten jeden blok mniejszy zielony, bo on trochę zamyka ten dziedziniec. No ale najwyraźniej przez to dało się więcej PUMu wycisnąć z działki.

Wizualizacja: deweloper Archicom
Mieszkania największe 4-pokojowe, ale z tymi układami różnie, nie wiem czy osobna pralnia albo łazienka na ponad 6 m2 to na pewno coś, co musi być w kompaktowym mieszkaniu. Co myślicie o takich cenach za taki produkt?
Natomiast sam blok taki sobie, wygląda na dużo niewielkich mieszkań, niewielkie balkony, za to jest ich dużo. Co to jest na dachu, jakieś panele fotowoltaiczne albo solarne podgrzewanie wody? Okna wysokie, szkoda, że zaplanowali jeszcze ten jeden blok mniejszy zielony, bo on trochę zamyka ten dziedziniec. No ale najwyraźniej przez to dało się więcej PUMu wycisnąć z działki.

Wizualizacja: deweloper Archicom
Mieszkania największe 4-pokojowe, ale z tymi układami różnie, nie wiem czy osobna pralnia albo łazienka na ponad 6 m2 to na pewno coś, co musi być w kompaktowym mieszkaniu. Co myślicie o takich cenach za taki produkt?
Na jakim etapie jest obecnie budowa tej inwestycji? Prace tam trwają, jak rozumiem. Jak to jest usytuowane względem linii tramwajowej, jest z tego miejsca jakiś w miarę dobry dostęp do przystanków?
-
KKołłątajówka
Ta ich strona to żart. UX/UI leży. Miliony mają, a ja, reprezentantka zdigitalizowanego Gen Z, nie umiem się odnaleźć.
Nic się nie idzie wyznać. Wszędzie jakieś linki. Ani zdjęć z budowy, ani panoramy, do makiety 3D trzeba się przekopywać, prospektu też nie widzę xd.
Zamiast zrobić porządny landing page dedykowany tej konkretnej inwestycji, robią taką pokrakę wypełnioną na desktopie obrazami w wymiarach wychodzących poza ekran.
Okolica to jeden wielki beton, ale przynajmniej blisko tramwaju.
Rozkłady fajne, ceny śmieszne.
Archicom i tak zawsze będzie mi się kojarzył z patodeweloperką 29L.
Nic się nie idzie wyznać. Wszędzie jakieś linki. Ani zdjęć z budowy, ani panoramy, do makiety 3D trzeba się przekopywać, prospektu też nie widzę xd.
Zamiast zrobić porządny landing page dedykowany tej konkretnej inwestycji, robią taką pokrakę wypełnioną na desktopie obrazami w wymiarach wychodzących poza ekran.
Okolica to jeden wielki beton, ale przynajmniej blisko tramwaju.
Rozkłady fajne, ceny śmieszne.
Archicom i tak zawsze będzie mi się kojarzył z patodeweloperką 29L.
ister pisze:Na jakim etapie jest obecnie budowa tej inwestycji? Prace tam trwają, jak rozumiem. Jak to jest usytuowane względem linii tramwajowej, jest z tego miejsca jakiś w miarę dobry dostęp do przystanków?
Bardzo dobry dostęp do tramwaju, 200 metrów.
W odległości 10-15 min pieszo: szkoła podstawowa, przedszkole, Lidl Biedronka, Auchan, Plac Imbramowski, siłownia. Za 2 lata ma być oddany nowy piękny kompleks basenów na Clepardii plus jest enklawa w postaci Parku Białoprądnickiego też w zasięgu 15 minut spacerem.
Osiedle bloków, więc jest ich tam sporo, choć większośc nowych i niskich.
Lokalizacja pod względem usług, komunikacji i komfortu to spokojnie 7/10.
Co do cen to normalne. Można kupić 40m2 poniżej 600tys, więc w normie.
Aktualnie jest promocja i dodaja do mieszkania hulajnoge, iphona albo termomixa
Trzeba się spieszyc bo trwa do końca czerwca

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”