ZAM Kraków (Zamieszkaszj na Matecznym) od Echo Investment - opinie i forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
KlientS

Re: ZAM Kraków (Zamieszkaszj na Matecznym) od Echo Investment - opinie i forum

Postautor: KlientS » 27 kwie 2026, 12:18

Kiedyś się zastanawiałem czy na tym osiedlu nie kupić mieszkania.

Obrazek

Ale, jak patrzę na to z dzisiejszej perspektywy, to te bloki nie wyszły jednak dobrze.

Obrazek

Te ciemne elewacje wyglądają tak sobie, okna nie do podłogi, co ma swoje plusy, ale tu wygląda tak sobie, osiedle dosyć gęste. W sumie, to dobrze wyszło, że jednak nie tu.

Tuzinek

Postautor: Tuzinek » 27 kwie 2026, 22:19

KlientS pisze:Kiedyś się zastanawiałem czy na tym osiedlu nie kupić mieszkania.

Obrazek

Ale, jak patrzę na to z dzisiejszej perspektywy, to te bloki nie wyszły jednak dobrze.

Obrazek

Te ciemne elewacje wyglądają tak sobie, okna nie do podłogi, co ma swoje plusy, ale tu wygląda tak sobie, osiedle dosyć gęste. W sumie, to dobrze wyszło, że jednak nie tu.

Jedna z brzydszych pokrak jakie widziałem na tym forum, już nawet Proins buduje ładniej. Te okna już na wizualizacji wyglądały kiepsko ale na żywo beznadziejnie.

Ile to ma lat? Dałbym temu 2014-16 rok…

KlientS

Postautor: KlientS » 28 kwie 2026, 11:20

Tuzinek pisze:Jedna z brzydszych pokrak jakie widziałem na tym forum, już nawet Proins buduje ładniej. Te okna już na wizualizacji wyglądały kiepsko ale na żywo beznadziejnie.

Ile to ma lat? Dałbym temu 2014-16 rok…

Tak, szybko i nie za dobrze się zestarzało, choć Echo Investment rzadziej ma takie wpadki. Moim zdaniem "najlepszy" jest tu Akopol i jego osiedle Akademickie, które choć ostatnie etapy całkiem niedawno budowano, to prezentuje się jak z połowy lat 90 : )

W każdym razie cieszę się, że się tu nie zdecydowaliśmy na zakup mieszkania.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”